Barthelme este o companie germana cu o traditie de peste 80 de ani, ce ofera solutii de iluminat care se pot folosi intr-o gama larga de aplicatii.

Portofoliul de peste 6000 de produse include atat solutii de iluminat general cat si solutii LED. Aceste din urma devin din ce in ce mai agreate pe piata datorita consumului de energie mic si aspectului vizual deosebit. Exista diverse aplicatii pentru solutiile LED: fie ca decoratiuni interioare, montate pe mobilier, pentru arhitectura sau in publicitate si vanzari.

In ultimul timp se pune din ce in ce mai mult accentul pe eficientizare energetica, iar tehnologia cu LED vine in intampinarea acestei cerinte, permitand reducerea consumului de energie si protejarea mediului inconjurator. Economia de costuri se realizeaza si datorita ciclului de viata mai lung al LED-urilor. Alte avantaje ale solutiilor LED sunt: emisii reduse de caldura, ceea ce permite reducerea consumului de aer conditionat, mai putina intretinere, lipsa radiatiilor infrarosii si ultraviolete, rezistenta la socuri si vibratii, capacitati deosebite de redare a culorii si utilizare flexibila.