Control iluminat

Un design adecvat al iluminarii in functie de tipul cladirii si introducerea functionalitatilor de “automation”, pot imbunatati semnificativ confortul celor care locuiesc sau lucreaza acolo. Iluminatul inteligent eficientizeaza consumul de energie electrica si prelungeste durata de functionare a surselor luminoase. Un astfel de sistem poate oferi un plus de calitate vietii si poate creste valoarea unui imobil

Controlling-ul inteligent al luminilor poate sa asigure de la simpla aprindere si stingere a unui bec, pana la controlul complex (stingere, aprindere, variatia intensitatii luminioase sau comutarea intre diverse scene de lumini) al iluminatului cladirii. Comenzile se pot da printr-o singura atingere a unui keypad sau touchscreen dar si in mod automat de catre sistem in functie de nivelul de iluminare exterioara. Astfel, se pot crea scene locale (la nivelul unei singure camere) sau generale (la nivelul intregii cladiri), rutine generale controlate de un server central corelate cu o agenda predefinita.
Functiile automate sunt de asemenea foarte importante, ele iluminand automat fatada, curtea si anumite trasee interioare ale cladirii atunci cand se lasa seara. Pentru locuinte sistemul poate memora comenzile date in ultima perioada si le poate reda automat atunci cand sunteti plecati in concediu, pentru a simula prezenta in casa.
Solutiile de iluminat cu tehnologie LED vin in intampinarea necesitatilor de eficienta energetica si asigura un plus de originalitate iluminarii.
Sistemele si solutiile pe care le promovam ofera practic posibilitati nelimitate in a crea atmosfera potrivita, de care aveti nevoie in orice cladire.