Amavys Project

Interfata Dalibox 64/32 de la Zennio

By vineri, 4 august 2017No Comments

Noua interfață de comanda si control DALI pentru iluminat, KNX DALIBOX 64/32, permite controlul, reglarea și monitorizarea a până la 64 balasturi de corpuri de iluminat, cu până la 32 de grupuri de lampi.  Utilizând ecranul integrat de 1.54″ se poate face ușor configurarea in modul manual (atribuirea adresei balasturilor, alocarea balasturilor către grupuri, comenzi – pornire, oprire și reglare nivel de luminozitate).

Noul modul de interfață include și indicatori de eroare – independent pentru fiecare balast.

Interfata este configurabila atat din soft-ul KNX dar si manual fără a avea nevoie de plugin-uri prin ETS direct pe ecranul dispozitivului, evitând orice dependență de programele externe și actualizări ale plugin-urilor și facilitând o instalare și configurare rapidă, lucru care este de ajutor pentru instalatorii și integratorii KNX.

Interfața DALIBOX 64/32 devine astfel un dispozitiv foarte versatil perfect adaptat cererilor reale, care permite profesioniștilor să economisească timp și bani.

Mai multe detalii despre produsele Zennio găsești aici https://amavys.ro/zennio/, sau ne poți contacta pe adresa de mail: contact@amavys.ro

Leave a Reply