ISINAC este un producator spaniol de panouri fonoizolante cu un design modern ce se integreaza usor in orice spatiu. Solutiile acustice pe care le propun sunt ideale pentru spatii de birouri, institutii de invatamant, sali de sport, hoteluri si restaurante.
Din pasiune pentru creatie si inovatie cei de la ISINAC au realizat solutii acustice care sunt atat practice cat si placute din punct de vedere estetic. Scopul panourilor fonoizolante este de a imbunatati calitatea vietii oamanilor prin crearea de spatii care sa faciliteze si sa optimizeze interactiunea dintre ei.

Valorile celor de la ISINAC sunt:

Inovatie. Experimenteaza cu noi materiale si tehnologii industriale care permit obtinerea unui produs imbunatatit cu impact redus asupra mediului inconjurator. Pentru a atinge acest scop investesc o cantitate sporita de timp si resurse in departamentul de inovare si dezvoltare.

Design. Cauta solutii care sa fie placute din punct de vedere estetic, fara a reduce caracteristicile acustice ale produsului. Obiectivul este de a raspunde intr-un mod eficient noilor concepte estetice create de arhietcti, proiectanti, ingineri si constructori. Toate acestea pentru a oferi o experienta 100% satisfacatoare pentru clienti.

Impact redus asupra mediului. Produsele respecta reglementarile europene menite sa protejeze mediul inconjurator. Responsabilitatea de a proteja planeta este o cerinta esentiala, care se reflectata atat in procesul de productie cat si in materialele utilizate.

Siguranta. Pentru a fi sigure pentru utilizatori, produsele sunt rezistente la foc in grade de la B-S2-DO la A2-S1-DO si nu contin alergeni, respectand normativul OEKO-TEX standard 10.

Cresterea calitati vietii. Obiectivul este de a crea spatii care sa permita imbunatatirea calitatii vietii indivizilor. Reducerea reverberatiilor inseamna o scadere considerabila a nivelului de stres precum si prevenirea posibilelor boli ale sistemului auditv. In plus, este imbunatatita comunicarea intre oameni, ca urmare a posibilitatii de a primi sau a transmite un mesaj clar, eliminand sunetele care il pot masca.

Amavys Project este reprezentant ISINAC in Romania. Daca doriti mai multe informatii despre produse sau doriti consultanta pentru alegerea solutiei potrivite, va invitam sa ne contactati!