ISINAC este un producător spaniol de panouri fonoizolante cu un design modern ce se integrează ușor în orice spațiu. Soluțiile acustice pe care le propun sunt ideale pentru spații de birouri, instituții de învățământ, săli de sport, hoteluri și restaurante.
Din pasiune pentru creație și inovație cei de la ISINAC au realizat soluții acustice care sunt atât practice cât și plăcute din punct de vedere estetic. Scopul panourilor fonoizolante este de a îmbunătăți calitatea vieții oamanilor prin crearea de spații care să faciliteze și să optimizeze interacțiunea dintre ei.

Valorile celor de la ISINAC sunt:

Inovație. Experimentează cu noi materiale și tehnologii industriale care permit obținerea unui produs îmbunătățit cu impact redus asupra mediului înconjurător. Pentru a atinge acest scop investesc o cantitate sporită de timp și resurse în departamentul de inovare și dezvoltare.

Design. Caută soluții care să fie plăcute din punct de vedere estetic, fără a reduce caracteristicile acustice ale produsului. Obiectivul este de a răspunde într-un mod eficient noilor concepte estetice create de arhietcti, proiectanți, ingineri și constructori. Toate acestea pentru a oferi o experiență 100% satisfăcătoare pentru clienți.

Impact redus asupra mediului. Produsele respectă reglementările europene menite să protejeze mediul înconjurător. Responsabilitatea de a proteja planeta este o cerință esențială, care se reflectă atât în procesul de producție cât și în materialele utilizate.

Siguranță. Pentru a fi sigure pentru utilizatori, produsele sunt rezistente la foc în grade de la B-S2-DO la A2-S1-DO și nu conțîn alergeni, respectând normativul OEKO-TEX standard 10.

Creșterea calității vieții. Obiectivul este de a crea spații care să permită îmbunătățirea calității vieții indivizilor. Reducerea reverberațiilor înseamnă o scădere considerabilă a nivelului de stres precum și prevenirea posibilelor boli ale sistemului auditv. În plus, este îmbunătățită comunicarea între oameni, ca urmare a posibilității de a primi sau a transmite un mesaj clar, eliminând sunetele care îl pot masca.

Amavys Project este reprezentant ISINAC în România. Dacă doriți mai multe informații despre produse sau doriți consultanță pentru alegerea soluției potrivite, vă invităm să ne contactați!