Amavys Project

Maior Flip900 – brat motorizat retractabil in tavan pentru televizoare

By marţi, 18 iulie 2017octombrie 5th, 2017No Comments

Compania Maior produce un brat motorizat retractabil in tavan pentru televizoare. Acesta poate fi usor integrat in sistemul de automatizare al locuintei.

Maior Flip900 impreuna cu televizorul, se ridica pana la aliniere cu tavanul intrand intr-o nisa dimensionata corespunzator marimii ecranului.

Bratul motorizat retractabil dispune de o unitate electronica care asigura pornire si inchidere silentioasa si automata. Poate fi controlat cu ajutorul propriei telecomenzi sau a unui sistem de automatizare.

La un semnal primit, televizorul coboara automat din tavan prin rotire din pozitie orizontala in cea verticala. Fiind coborat, utilizatorul il poate roti manual in jurul axei verticale pana la 360 grade pentru a-l orienta catre zona telespectatorilor.

Poate sustine un televizor cu o diagonala intre 50 si 70 inch.

Maior Flip900 este disponibil in doua culori – alb mat si negru mat. Cablurile de alimentare si semnal TV sunt ascunse în structura bratului motorizat.

Mai multe detalii despre echipamentele Major puteti gasi: https://amavys.ro/maior/ sau ne puteti contacta la adresa de mail: contact@amavys.ro.

Leave a Reply