Seria Minibox

By | Fără categorie | No Comments

Zennio a adaugat la portofoliul sau noile actuatoare multifunctionale MINIBOX 45, MINIBOX 25, MINIBOX QUATRO

Aceste echipamente pot comanda multiple tipuri de actionari: jaluzelele, iluminatul, climatizarea, etc.

MINIBOX 45 și MINIBOX 25 sunt actuatoare multifuncționale KNX pentru șină DIN (2 unități) de 4 ieșiri respectiv 2 ieșiri cu 5 intrări analogice digitale.

Pe langa comenzile amintite intrările sale binare multifuncționale sunt folosite pentru senzori și butoane fără potențial, (cum ar fi intrările sondelor de temperatură sau intrările senzorilor de mișcare), dar și pentru termostate de cameră pentru controlul sistemelor de încălzire / răcire.

MINIBOX QUATRO este un actuator multifuncțional KNX pentru șină DIN (2 unități) cu 4 ieșiri care pe langa functiunile anterioare poate fi controler de ventilo-convector cu 2 conducte, funcționalitate care este inclusă ca standard pe dispozitiv.

În plus, prin combinarea acestor dispozitive cu minipanel-ul Z41 PRO, utilizatorul poate beneficia de avantajele notificărilor push prin intermediul aplicației gratuite Z41 Remote pentru iOS și Android și poate acționa în timp real de la distanță sistemele configurate de pe smartphone-uri și tablete.

Cele trei soluții multifuncționale, permit system integratorilor să aibă o mare flexibilitate atunci când configurează solutiile de automatizare.

Pentru detalii legate Seria Minibox de la Zennio, ne puteti scrie pe mail: contact@amavys.ro sau ne puteti contacta la tel. 0744.391.390.

5 Metode simple de economisire a energiei cu ajutorul Control4

By | Fără categorie | No Comments

Economisirea energiei in locuinta nu ar trebui sa insemne renuntarea la comfort. Nu ar trebui sa insemne modificarea stilului de viata sau o activitate suplimentara.

Cu un sistem de automatizare a locuintei, nu ar trebui sa te mai simti stresat sa economisesti energie, avand in vedere ca sistemul este capabil sa coordoneze in cel mai eficient mod luminile, termostatele, si alte echipamente care consuma energie.

Sistemul te ajuta sa economisesti usor bani de la facturile lunare de utilitati.

Propunem cinci modalitati prin care sistemul de automatizare Control4 poate creste eficiența energetică:

1.       All off (Inchide tot). Nu vei mai uita becul aprins, ondulatorul pornit sau televizorul in functiune in timp ce pleci de acasa. Comanda ”All off” poate fi folosita de pe un intrerupator digital, touch panel, tableta sau de pe smartphone-ul tau, pentru stingerea dispozitivelor prin toata casa. Sistemul de securitate poate de asemenea, in mod programat sa activeze comanda “All Off” la armare.

2.       Automatizare jaluzele. Jaluzelele motorizate, automatizate, se inchid cu ajutorul senzorilor automatizati de detectie, pentru echilibrarea luminii din spațiul locuit și implicit a caldurii care intra prin ferestre.

3.       Automatizare incalzire. Incalzirea cu ajutorul comenzilor automatizate ale sistemului permite a fi programata articulat. In plus se poate sincroniza funcționarea lor cu alte dispozitive electronice; de exemplu, când sistemul de automatizare comanda luminilor stingerea in perioada de seara, termostatele regleaza automat la o valoare mai scazuta temperatura.

4.       Automatizare sistem de racire  Prin automatizarea sistemului de racire se asigura o economie de energie semnificativa. Aerul Conditionat va functiona in anumite perioade ale zilei, asa incat sistemul de racire sa funcționeze mai eficient.

5.       E-motion. Utilizand senzori de mișcare te asiguri că luminile sunt aprinse doar atunci când este prezenta umana în camera. De ce sa risipesti energie electrica într-o încăpere neocupată? Stim cu toții, copiii – si unii adulti – nu sting lumina când pleaca dintr-o cameră.

Pentru detalii privitoare la modalitățile prin care Control4 poate ajuta la economisirea energiei si totodata la economisirea banilor in ce privesc utilitatile din propria ta locuinta, ne poti contacta pe mail: contact@amavys.ro.

Interfata IRSC de la Zennio

By | Fără categorie | No Comments

Interfata IRSC de la Zennio permite comanda unitatilor de aer conditionat (de tip split), cu comunicatie in infrarosu, fara a mai fi necesara telecomanda originala a aparatului.

Controleaza principalele functii ale unitatilor de aer conditionat (pornit/oprit, setare temperatura, mod functionare, viteza ventilatorului)

Este compatibil cu peste 300 de modele de unitati AC de la diversi producatori (Daikin, Mitsubishi, Fujitsu, LG, Samsung, Panasonic, Toshiba etc).

Dispozitivul poate gestiona unități de tip split dar si echipamente de climatizare cu mai multe zone climatice.

Pentru detalii legate Interfata IRSC de la Zennio, ne puteti scrie pe mail: contact@amavys.ro sau ne puteti contacta la tel. 0744.391.390.

Amplificatoarele SONAMP DSP

By | Fără categorie | No Comments

Amplificatoarele DSP sunt construite sa fie mai mici si totusi mai puternice decat modelele clasice SONAMP.

Constructia amplificatorului este facuta cu o ”densitatea putere” ce permite introducerea a 130W sau 150W într-un spațiu simplu de rack de 1U, menținând în același timp o eficiență energetică de 93%. 

La baza fiecarui amplificator DSP, este un DAC 24 biti/96k, capabil sa suporte formate audio de 4608 kbps.

Nou linie de amplificatoare SONAMP DSP permite ascultătorilor să se bucure de deosebita claritate audio și de ieșirea oricăror treceri audio, de la MP3, la audio de înaltă rezoluție.  

Exista 3 modele DSP 2-150, DSP 8-130MKI, DSP 2-750.
Amplificatoarele sunt complet controlabile prin comunicatie IP și IR. Sunt evaluate și certificate la 8 și 4 ohmi dar sunt stabile pana la 2 ohmi.

Au răcire prin convectie, cu un design fără ventilator care permite asezarea/stivuirea directă fără spațiu pentru o densitate de putere chiar mai mare.

Modelul de putere DSP 2-750 are un ventilator cu turație variabilă.

Amplificatoarele Sonamp DSP pregătesc sistemul audio pentru viitor!

Pentru mai multe detalii legate de amplificatoarele Sonamp de la Sonance, puteti vizita site-ul nostru https://amavys.ro/sonance-2/ sau ne puteti scrie pe mail: contact@amavys.ro.

Void priza USB lucrata manual de la Lithoss

By | Fără categorie | No Comments

Cea mai noua realizare din gama Lithoss, este priza VOID de tip USB si priza standard europeana, cu rame de calitate, rotunde sau patrate.  Priza de tip USB merită o atenție deosebită deoarece combina o priză cu încărcare rapidă 2A, cu iluminarea colorată din gama Illume.

Încărcătorul USB Lithoss este ușor de instalat ca orice priza standard de perete model european, cu conectare directa la 230V.

Mai mult decât atât încărcătorul USB Lithoss dispune de un indicator cu LED-uri, astfel încât să poti urmari întotdeauna starea procesului de încărcare.

Gama Void a devenit o necesitate pentru locuintele inteligente.

Pentru mai multe detalii legate de echipamentele lucrate manual ale producatorului LITHOSS, puteti vizita site-ul nostru https://amavys.ro/lithoss-2/ sau ne puteti scrie pe mail: contact@amavys.ro.

 

Lampa de balizaj luminos alimentata din bus KNX (KNXLED2 SI KNXLED4RGB)

By | Fără categorie | No Comments

Daca ai nevoie de o lampa de balizaj si ai cablare de bus KNX in zona poti instala o lampa LED de la Arcus!

KNX-LED este o lampa de balizaj luminos, alimentata si controlata direct din Bus-ul KNX (care nu are nevoie de o sursă externă de tensiune).

Este utilizata pentru un iluminat de marcaj profesional al accesului la săli de conferințe si de spectacole, camere de hotel, restaurant, holuri si scari in locuinte etc.

Temperatura de culoare a luminii poate fi alb caldă sau rece, dar si RGB (cu cele doua variante ale sale KNXLED2 si KNXLED4RGB). Se poate modifica temperatura de culoare a luminii in tonuri individuale distincte sau sa ramana de tip lumina naturala a zilei.

Lumina de fundal emisa este difuza si calma, cu o arie larga de acoperire.

Se gaseste in trei variante: lampa sferică și semisferica si lampa plata. Designul plat si compact permite o integrare cu economie de spațiu.

Parametrii de functionare si iluminare pot fi optimizati și reglati direct din programarea sistemului KNX al cladirii.

Mai multe detalii despre produsele Arcus-eds găsești aici: https://amavys.ro/arcus-eds-2/ , sau ne poți contacta pe adresa de mail: contact@amavys.ro

Interfata Dalibox 64/32 de la Zennio

By | Fără categorie | No Comments

Noua interfață de comanda si control DALI pentru iluminat, KNX DALIBOX 64/32, permite controlul, reglarea și monitorizarea a până la 64 balasturi de corpuri de iluminat, cu până la 32 de grupuri de lampi.  Utilizând ecranul integrat de 1.54″ se poate face ușor configurarea in modul manual (atribuirea adresei balasturilor, alocarea balasturilor către grupuri, comenzi – pornire, oprire și reglare nivel de luminozitate).

Noul modul de interfață include și indicatori de eroare – independent pentru fiecare balast.

Interfata este configurabila atat din soft-ul KNX dar si manual fără a avea nevoie de plugin-uri prin ETS direct pe ecranul dispozitivului, evitând orice dependență de programele externe și actualizări ale plugin-urilor și facilitând o instalare și configurare rapidă, lucru care este de ajutor pentru instalatorii și integratorii KNX.

Interfața DALIBOX 64/32 devine astfel un dispozitiv foarte versatil perfect adaptat cererilor reale, care permite profesioniștilor să economisească timp și bani.

Mai multe detalii despre produsele Zennio găsești aici https://amavys.ro/zennio/, sau ne poți contacta pe adresa de mail: contact@amavys.ro

Noul sistem de sine Snake Wave de la Silent Gliss

By | Fără categorie | No Comments

Noul sistem de sine Snake Wave de la Silent Gliss va menține eleganta decorului interior. Sistemul pune în mișcare perdelele, în mod silențios si liniștit, de-a lungul liniilor sale curbe.

Este o combinatie intre tehnicile elvețiene de cusut, premium, și ingineria de precizie, care au dus la un rezultat cu adevarat inovator, ideal pentru un spatiu modern.

Disponibil în două versiuni (Silent Gliss 6465 – profil pătrat modern si Silent Gliss 1060 – profil V elegant), cu peste 20 de țesături originale Silent Gliss.

Pentru mai multe detalii despre produsele Silent Gliss găsești pe site, sau ne poți contacta pe adresa de mail: contact@amavys.ro

Maior Flip900 – brat motorizat retractabil in tavan pentru televizoare

By | Fără categorie | No Comments

Compania Maior produce un brat motorizat retractabil in tavan pentru televizoare. Acesta poate fi usor integrat in sistemul de automatizare al locuintei.

Maior Flip900 impreuna cu televizorul, se ridica pana la aliniere cu tavanul intrand intr-o nisa dimensionata corespunzator marimii ecranului.

Bratul motorizat retractabil dispune de o unitate electronica care asigura pornire si inchidere silentioasa si automata. Poate fi controlat cu ajutorul propriei telecomenzi sau a unui sistem de automatizare.

La un semnal primit, televizorul coboara automat din tavan prin rotire din pozitie orizontala in cea verticala. Fiind coborat, utilizatorul il poate roti manual in jurul axei verticale pana la 360 grade pentru a-l orienta catre zona telespectatorilor.

Poate sustine un televizor cu o diagonala intre 50 si 70 inch.

Maior Flip900 este disponibil in doua culori – alb mat si negru mat. Cablurile de alimentare si semnal TV sunt ascunse în structura bratului motorizat.

Mai multe detalii despre echipamentele Major puteti gasi: https://amavys.ro/maior/ sau ne puteti contacta la adresa de mail: contact@amavys.ro.

Presentia C – noul detector de miscare KNX cu sensor de luminozitate de la Zennio

By | Fără categorie | No Comments

Zennio adauga in lista sa de solutii noul sensor Presentia C, care detecteaza miscarea, masoara nivelul luminozitatii in incapere si semnalizeaza prezenta unei persoane in spatiul monitorizat.

Este proiectat pentru o instalare usoara in tavan, cu ajutorul accesoriilor incorporate pentru montare ingropata sau la suprafata.

Dispozitivul are o arie larga de detectie cu un unghi de 360 de grade si o raza de pana la 30 metri.

Principalele caracteristici ale detectorului de miscare Presentia C:

– Detectarea prezentei in spatiu a unei persoane foloseste un algoritm care permite, printr-o analiza a mai multor senzori, identificarea dacă un anumit spațiu este ocupat de o persoana; aceasta indiferent dacă persoana se deplaseaza efectiv in incapere sau nu.

– Controlul constant al nivelului de iluminare din spatiul monitorizat, prin trimiterea comenzilor KNX către modulele de comanda care actioneaza corpurile de iluminat din incapere, astfel încât nivelul luminii ambientale să rămână constant.

– Setarea diferitelor valori de referinta pentru luminozitate, a modului de lucru pentru timpul de zi si de noapte, precum și activarea sau dezactivarea LED-urilor indicatoare de miscare

-10 functii logice personalizabile, multi-operare

– Notificatie de buna functionare

Configurația Master/Slave permite utilizarea mai multor detectoare pentru spatii mai mari.

Rezultatul este un detector eficient de prezenta combinat cu un senzor de luminozitate care face fata si celor mai solicitante criterii de instalare.

Mai multe detalii despre produsele Zennio gasesti aici https://amavys.ro/zennio/ sau ne poti contacta pe adresa de mail: contact@amavys.ro