Amavys Project

Presentia C – noul detector de miscare KNX cu sensor de luminozitate de la Zennio

By joi, 6 iulie 2017No Comments

Zennio adauga in lista sa de solutii noul sensor Presentia C, care detecteaza miscarea, masoara nivelul luminozitatii in incapere si semnalizeaza prezenta unei persoane in spatiul monitorizat.

Este proiectat pentru o instalare usoara in tavan, cu ajutorul accesoriilor incorporate pentru montare ingropata sau la suprafata.

Dispozitivul are o arie larga de detectie cu un unghi de 360 de grade si o raza de pana la 30 metri.

Principalele caracteristici ale detectorului de miscare Presentia C:

– Detectarea prezentei in spatiu a unei persoane foloseste un algoritm care permite, printr-o analiza a mai multor senzori, identificarea dacă un anumit spațiu este ocupat de o persoana; aceasta indiferent dacă persoana se deplaseaza efectiv in incapere sau nu.

– Controlul constant al nivelului de iluminare din spatiul monitorizat, prin trimiterea comenzilor KNX către modulele de comanda care actioneaza corpurile de iluminat din incapere, astfel încât nivelul luminii ambientale să rămână constant.

– Setarea diferitelor valori de referinta pentru luminozitate, a modului de lucru pentru timpul de zi si de noapte, precum și activarea sau dezactivarea LED-urilor indicatoare de miscare

-10 functii logice personalizabile, multi-operare

– Notificatie de buna functionare

Configurația Master/Slave permite utilizarea mai multor detectoare pentru spatii mai mari.

Rezultatul este un detector eficient de prezenta combinat cu un senzor de luminozitate care face fata si celor mai solicitante criterii de instalare.

Mai multe detalii despre produsele Zennio gasesti aici https://amavys.ro/zennio/ sau ne poti contacta pe adresa de mail: contact@amavys.ro

Leave a Reply