zennio

Amavys Project – Reprezentant Zennio în România.

Zennio oferă soluții de automatizare moderne, funcționale și personalizate, special dezvoltate pentru locuințe, clădiri și hoteluri, sub standardul KNX. Obiectivul producătorului spaniol este de a transforma considerabil aceste proprietăți în spații inteligente și de a spori confortul și bunăstarea utilizatorilor.

Pasiunea pentru inovare este cea care influențează Zennio în crearea produselor sale. Acestea au un design revoluționar și sunt realizate din materiale de înaltă calitate, cu finisaje deosebite. Nu în ultimul rând, echipamentele au funcționalitate tehnică remarcabilă și sunt ușor de utilizat.

Portofoliul de produse Zennio include panouri tactile, iluminare cu LED-uri, climă, senzori, interfețe, elemente de acționare și dispozitive de economisire a energiei. Echipamentele sunt instalate cu succes în proiecte remarcabile din întreagă lume.

Zennio oferă soluții pentru:

  • Hoteluri – specialist în tehnologia hotelieră. Oaspeții unui hotel apreciază, pe lângă conceptele clasice, tehnologia pusă la dispoziția lor pentru a le îmbunătăți confortul și ușurința de a interacționa cu spațiul de cazare. Cu ajutorul touch panel-urilor și a keypad-urilor personalizate, ce completează estetic spațiul, sau chiar cu propriile smartphone-uri, oaspeții se pot bucura, printre altele, de controlul iluminatului, al sistemelor de climatizare, de acces și al echipamentelor audio-video. Astfel, una dintre principalele nemulțumiri se transformă în avantaj competitiv. Acest obiectiv poate fi atins cu zero costuri datorită amortizării rapide a investiției.
  • Locuințe – soluția ideală pentru o casă inteligență. Cu Zennio poți avea controlul tuturor funcțiilor de automatizare a locuinței dintr-un singur sistem fiabil, robust și testat în instalații din intreagă lume. Coordonează direct iluminatul, climatizarea, jaluzelele, echipamentele audio-video, calitatea aerului, sistemele de securitate și comunicarea cu acestea, inclusiv cu videointerfonul. Sistemul monitorizează locuința și avertizează proprietarul în caz de risc precum gaz, fum, incendiu, inundație sau efracție. Îți poți folosi propriul smartphone sau tabletă pe post de telecomandă atât în interiorul locuinței cât și din afara acesteia.
  • Clădiri comerciale – o veritabilă soluție de BMS (Building Management System).  Pentru clădirile comerciale asigură managementul integrat al iluminatului, managementul HVAC, control access-ul integrat, măsurarea și managementul consumului de energie electrică, apă caldă, apă rece și gaz.

Amavys Project este reprezentant Zennio în România. Oferim soluții de automatizare pentru locuințe, clădiri și hoteluri în funcție de necesitățile clientului. Vă stăm la dispoziție pentru implementarea soluțiilor în proiectele dumneavoastră, prin consultanță, suport și echipamentele de care aveți nevoie.