Amavys Project

Seria invizibila de boxe Sonance

By vineri, 23 iunie 2017No Comments

Difuzoarele Sonace Invisible Series se integreaza complet în designul camerei, furnizand in mod „invizibil” muzica ambientala.

Seria de boxe Sonance Invisible ofera designerilor de interior ceea ce au cerut de multa vreme – pastrarea esteticii designului interior – ajutandu-l în același timp pe proiectantul de sisteme audio sa aleaga locatiile difuzoarelor, avand in vedere performanta, si nu pe criteriul „posibilitatilor de montare” intr-un spatiu.

Practic Seria Invisible permite sa montam in mod real difuzoarele in perete, fara ca sunetul sa fie afectat. Avantajul „cosmetic” al acestora este dat de evitarea a ceea ce arhitectii numesc „acnee de perete”, reducand astfel numarul de corpuri vizibile de pe perete sau tavan.

Suprafata difuzorului poate fi vopsita, sau chiar acoperita cu straturi subtiri texturate fără a afecta în mod semnificativ performanța.

Dispune de o foarte buna dispersie de 170˚, care permite acoperirea unor zone mai mari, cu mai puține difuzoare.

Rezultatul final este un difuzor de inalta calitate, ascuns in spatele suprafetei peretelui.

 Mai multe detalii despre produsele Sonance gasești aici , iar pentru detalii tehnice ne poți contacta pe adresa de mail: contact@amavys.ro

Leave a Reply