Dana Innovations este compania mama pentru Sonance si iPort. Cu distributie in peste 100 de tari, cele doua branduri ofera solutii unice si inovatoare ce imbina armonios tehnologia si estetica, o filosofie apreciata de arhitecti, designeri de interior, instalatori si proprietari de case si afaceri din intreaga lume.

Sonance a luat nastere din dorinta de a oferi solutii audio cu performante inegalabile in combinatie cu intruziune vizuala minima. De la boxele invizibile, pana la sistemele audio ce pot fi utilizate in aer liber, Sonance pastreaza echilibru perfect intre performanta si design. Cu acest angajament pentru excelenta nu este de mirare ca Sonance este cel mai cunoscut si mai premiat producator de boxe arhitecturale si sisteme audio pentru exterior din intreaga lume.
iPort este compania care a inventat primul dispozitiv de incastrare in perete pentru iPod, iPad si iPod touch si Launch Port, primul si singurul sistem de incarcare inductiva pentru iPad. Produsele iPort sunt utilizate in aplicatii rezidentiale si comerciale din lumea intreaga, de la camere de hotel, birouri, cabinete medicale, sali de curs, pana la iahturi sau avioane.