sonance

Dana Innovations este compania mama pentru Sonance si iPort. Cu distributie in peste 100 de tari, cele doua branduri ofera solutii unice si inovatoare ce imbina armonios tehnologia si estetica. Aceasta este o filosofie apreciata de arhitecti, designeri de interior, instalatori si proprietari de case si afaceri din intreaga lume.

Sonance a luat nastere din dorinta de a oferi solutii audio cu performante inegalabile in combinatie cu intruziune vizuala minima. De la boxele invizibile, pana la sistemele audio ce pot fi utilizate in aer liber, Sonance pastreaza echilibru perfect intre performanta si design. Cu acest angajament pentru excelenta, nu este de mirare ca Sonance este cel mai cunoscut si mai premiat producator de boxe arhitecturale si sisteme audio pentru exterior din intreaga lume.

iPort este compania care a inventat primul dispozitiv de incastrare in perete pentru iPod, iPad si iPod touch. iPort a inventat si Launch Port, primul si singurul sistem de incarcare inductiva pentru iPad. Produsele iPort sunt utilizate in aplicatii rezidentiale si comerciale din lumea intreaga. Sunt de asemenea prezente si in camere de hotel, birouri, cabinete medicale, sali de curs si chiar in iahturi sau avioane.

De la inceputurile sale, in urma cu peste treizeci si cinci de ani, compania Dana Innovations a continuat sa inventeze, sa creeze noi categorii de produse, in incercarea de a depasi barierele de tehnologie si design cunoscute. Cu peste douazeci de premii mondiale pentru produsele sale inovatoare, Dana Innovations este o adevarata forta internationala.

Amavys Project este reprezentant Sonance si iPort in Romania. Daca doriti mai multe informatii despre echipamente, va invitam sa ne contactati!