Casa smart electrocasnice inteligente

Electrocasnice inteligente

Electrocasnicele inteligente, într-o casă smart, pot fi integrate în sistemul de automatizare pentru a spori confortul utilizatorului. Beneficiarul poate monitoriza și controla de acasă sau de la distanță toate dispozitivele conectate la sistem.

Într-o lume în continuă mișcare și cu o dezvoltare a tehnologiei într-un ritm alert, ideea de a folosi electrocasnice inteligente într-o casă nouă sau proaspăt renovată este o necesitate și o investie ce își va amortiza costurile prin a-i oferi utilizatorului mai mult timp personal pe care să îl folosească cum își dorește.

 

Electrocasnice inteligente smart home

Putem integra electrocasnice inteligente în sistemul de controlling al casei smart, ceea ce ne ajută să le controlăm, să monitorizăm și să eficientizăm consumurile de apă sau energie electrică.

De exemplu, se poate vedea cât timp mai are mașina de spălat vase până termină, când trebuie întoarsă friptura din cuptor sau dacă rufele din mașina de spălat sunt gata de scos. În unele zone costurile cu energia electrică și apa menajeră sunt mai scăzute pe timpul nopții și este de preferat să programezi electrocasnicele să funcționeze în această perioadă. De asemenea, există obișnuința de a folosi toate electrocasnicele seara, la întoarcerea acasă, fapt ce poate conduce la supraîncărcarea instalației, acesta fiind un alt argument pentru programarea lor în intervale diferite, pe timpul nopții.

Frigiderul inteligent este unul dintre electrocasnicele smart home care probabil va căpăta popularitate mare într-un interval de timp relativ scurt. Acesta va ști ce se află în interiorul sau în permenență, iar tu poți monitoriza conținutul de pe smartphone sau laptop și poți să și programezi alerte pe care să le primești atunci când lipsește un aliment esențial din acesta. În acest mod, poți face cumpărături de oriunde, fără să verifici fizic frigiderul și vei putea combate risipa prin faptul că nu mai cumperi accidental ce este deja în frigider.

În secțiunea de Soluții din cadrul site-ului nostru poți afla mai multe informații despre sistemele de Smart Home și ne poți contacta direct ca să discuți cu unul dintre consultanții noștri.