Casa smart electrocasnice inteligente

Electrocasnice inteligente

Electrocasnice inteligente, intr-o casa smart, pot fi integrate in sistemul de automatizare pentru a spori confortul utilizatorului. Beneficiarul poate monitoriza si controla de acasa sau de la distanta toate dispozitivele conectate la sistem.

Intr-o lume in continua miscare si cu o dezvoltare a tehnologiei intr-un ritm alert, ideea de a folosi electrocasnice inteligente intr-o casa noua sau proaspat renovata este o necesitate si o investie ce isi va amortiza costurile prin a-i oferi utilizatorului mai mult timp personal pe care sa il foloseasca cum isi doreste.

Electrocasnice inteligente smart home

Putem integra electrocasnice inteligente in sistemul de controlling al casei smart, ceea ce ne ajuta sa le controlam si sa monitorizam si sa eficientizam consumurile de apa sau energie electrica.

De exemplu, se poate vedea cat timp mai are masina de spalat vase pana termina, cand trebuie intoarsa friptura din cuptor sau daca rufele din masina de spalat sunt gata de scos. In unele zone costurile cu energia electrica si apa menajera sunt mai scazute pe timpul noptii si este de preferat sa programezi electrocasnicele sa functioneze in aceasta perioada. De asemenea, exista obisnuinta de a folosi toate electrocasnicele seara, la intoarcerea acasa, fapt ce poate conduce la supraincarcarea instalatiei, acesta fiind un alt argument pentru programarea lor in intervale diferite, pe timpul noptii.

Frigiderul inteligent este unul dintre electrocasnicele smart home care probail va capata popolaritate mare intr-un interval de timp relativ scurt. Acesta va sti ce se afla in interiorul sau in permenenta, iar tu poti monitoriza continutul de pe smartphone sau laptop si poti sa si programezi alerte pe care sa le primesti atunci cand lipseste un aliment esential din acesta. In acest mod, poti face cumparaturi de oriunde, fara sa verifici fizic frigiderul si vei putea combate risipa prin faptul ca nu mai cumperi accidental ce este deja in frigider.

In sectiunea de Solutii din cadrul site-ului nostru poti afla mai multe informatii despre sistemele de Smart Home si ne poti contacta direct ca sa discuti cu unul dintre consultantii nostri.