O solutie de automatizare care intentioneaza sa defineasca o cladire ca fiind ”inteligenta”, are in vedere calitatea vietii oamenilor care locuiesc acolo.

Control4 iti ofera o gama completa de solutii de automatizare, care te ajuta sa iti maresti comfortul si sa micsorezi consumul de energie.

Aerul/lumina/temperatura, sunt optim controlate pentru un climat interior placut locuirii. Poti automatiza sistemul audio si video din fiecare camera, astfel incat sa ai o atmosfera dinamica.

Cu ajutorul aplicatiei mobile Control4 pentru iOS si Android, dispozitivele pot fi controlate si cand esti plecat de acasa. Poti monitoriza supravegherea video, arma/dezarma sistemul de efractie, activa deschiderea portii cand vine un curier; primesti alertele necesare in timp util, si ai posibilitatea de a reactiona rapid.

Pentru orice detalii, curiozitati tehnice despre o cladire inteligenta, sau daca aveti intentia dezvoltarii unui proiect personal optand pentru solutiile Control4, va putem ajuta cu toate informatiile pe care le cunoastem.