control4b

O solutie de automatizare care intentioneaza sa defineasca o cladire ca fiind ”inteligenta” are in vedere calitatea vietii oamenilor care locuiesc acolo.

Control4 iti ofera o gama completa de solutii de automatizare care te ajuta sa cresti gradul de confort si sa reduci consumul de energie.

Temperatura, iluminatul si aerul conditionat sunt optim controlate pentru un climat interior placut locuirii. Poti automatiza sistemul audio-video din fiecare camera, astfel incat sa ai o atmosfera dinamica.

Cu ajutorul aplicatiei mobile Control4 pentru iOS si Android, dispozitivele pot fi controlate si cand esti plecat de acasa. Poti monitoriza supravegherea video, arma/dezarma sistemul de efractie, activa deschiderea portii cand vine un curier. Primesti alertele necesare in timp util si ai posibilitatea de a reactiona rapid.

Avantaje Control4

  • O singura interfata intuitiva si usor de folosit pentru a controla inteligent toate dispozitivele
  • Telecomanda universala – funcţioneaza de oriunde din casa, chiar si pentru echipamentele ce sunt montate in mobilier
  • Server de muzica incorporat – poti asculta muzica preferata din Spotify, Deezer, Tidal, Tune-In Radio
  • O singura aplicatie pentru iOS si Android ce iti permite sa controlezi usor toate dispozitivele
  • Expandabilitate – poti incepe cu cateva echipamente si iti poti completa sistemul in timp

Pentru orice detalii, informatii tehnice despre o cladire inteligenta sau daca aveti intentia dezvoltarii unui proiect personal optand pentru solutiile Control4, va putem ajuta cu toate informatiile pe care le cunoastem si putem sa gasim impreuna solutia care vi se potriveste.