barthelme

Barthelme este o companie germana cu o traditie de peste 90 de ani, ce ofera solutii de iluminat care se pot folosi intr-o gama larga de aplicatii.

Linia de produse Barthelme variaza de la benzi LED flexibile cu protectie IP, la o varietate de profile inovatoare si corpuri de iluminat personalizate, pana la controlere inteligente pentru un management comod al iluminarii. Corpurile de iluminat din colectia „Made in Germany” sunt dezvoltate si fabricate cu pasiune pentru produs si client la sediul companiei din Nurnberg.

Portofoliul Barthelme, de peste 6000 de produse, include atat solutii de iluminat general cat si solutii LED. Aceste din urma devin din ce in ce mai agreate pe piata datorita consumului de energie mic si aspectului vizual deosebit. Exista diverse aplicatii pentru solutiile LED: fie ca decoratiuni interioare, montate pe mobilier, pentru arhitectura sau in publicitate si vanzari.

In ultimul timp se pune din ce in ce mai mult accentul pe eficientizare energetica. Tehnologia cu LED vine in intampinarea acestei cerinte, permitand reducerea consumului de energie si protejarea mediului inconjurator. Economia de costuri se realizeaza si datorita ciclului de viata mai lung al LED-urilor.

Alte avantaje ale solutiilor LED sunt:

  • emisii reduse de caldura, ceea ce permite reducerea consumului de aer conditionat
  • mai putina intretinere
  • lipsa radiatiilor infrarosii si ultraviolete
  • rezistenta la socuri si vibratii
  • capacitati deosebite de redare a culorii
  • utilizare flexibila

Amavys Project este reprezentant Barthelme in Romania. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre produse sau despre solutiile de iluminat inteligent, va invitam sa ne contactati!