embedded

Embedded Systems este o companie letona specializata in dezvoltarea de echipamente logice si de vizualizare pentru sisteme de control inteligent al cladirilor. Compania a fost infiintata in anul 1998, in Riga, Letonia si este actionar al Asociatiei KNX. Toate echipamentele lor sunt dezvoltate si fabricate in Letonia.

Necesitatile ce tin de realizarea proceselor conditionale intre functionalitatile cladirilor si vizualizarea lor in timp real sunt realizate de servere. Intr-o cladire exista multiple tipuri de echipamente care folosesc diferite protocoale de comunicatie. Serverul de automatizare poate sa le asigure intercomunicarea. Serverele LogicMachine de la Embedded Systems permit realizarea scenariilor logice si faciliteaza interactiunea intre echipamente.

Logic Machine este un server KNX cu posibilitati nelimitate. Cu ajotorul sau puteti gestiona o casa inteligenta. Puteti controla iluminatul, temperatura, sistemele de umbrire si si alte sisteme smart home instalate de oriunde v-ati afla, prin intermediul internetului.

Serverul KNX Logic Machine poate functiona cu alte protocoale precum BacNet, ModBus, CANx, DALI, fara a necesita echipamente suplimentare.

Amavys Project este reprezentant Embedded Systems in Romania. Daca doriti mai multe detalii despre echipamente sau doriti consultanta pentru alegerea unei solutii de automatizare care sa vi se potriveasca, va invitam la o discutie! Ne puteti contacta la adresa de e-mail: contact@amavys.ro sau la numarul de telefon: 0744.702.060.