basalte

Basalte creeaza experiente unice pentru utilizatorii de case inteligente. Compania belgiana a construit in numai cativa ani o gama de produse ce este acum distribuita in peste 50 de tari din lumea intreaga.

Sistemele de automatizare sunt adesea gandite doar din punct de vedere tehnic, fiind foarte complexe dar de cele mai multe ori sunt dificil de utilizat. Basalte doreste sa rezolve aceasta problema si astfel, in proiectarea produselor sale, urmareste si o conexiune emotionala cu utilizatorul.

Basalte isi propune sa aduca impreuna designul si tehnologia. Astfel, se creeaza un spatiu in care oamenii se simt confortabil si sunt multumiti atat de facilitatile de control pe care le au cat si de felul in care totul in locuinta se imbina armonios din punct de vedere estetic.

Concentrandu-se pe esenta produselor, Basalte reuseste sa realizeze produse atemporale ce sunt atat elegante cat si usor de utilizat. Intrerupatoarele inteligente au un design deosebit si sunt realizate din materiale de inalta calitate.

Producatorul belgian depune in mod constant efort pentru inovatie si calitate. Usurinta in utilizare, combinata cu inalta calitate si un design deosebit sunt elementele cheie care fac compania sa se remarce pe piata internationala.

Compania noastra este reprezentant Basalte in Romania. Va oferim consultanta, suport si echipamentele de care aveti nevoie pentru implementarea solutiilor care vi se potrivesc.