lithoss

Lithoss este o marca belgiana recunoscuta pe plan international in domeniul aparatajului electric. In conceptia celor de la Lithoss, intrerupatoarele si butoanele inteligente sunt ceva mai mult decat simple „obiecte” cu care stingi sau aprinzi lumina.

Designul curat, sobru si simplu face din intrerupatoarele inteligente Lithoss un accesoriu de inalta clasa al oricarui interior, fie el modern sau clasic.

Gama de produse este disponibila in diferite finisaje de inalta calitate: otel inoxidabil, bronz, nichel, Ral 9010 (alb), cu sau fara strat „soft touch” Fusain (Negru), Laiton (alama) si Chrome.

Lithoss proiecteaza, dezvolta si produce intrerupatoarele si produsele conexe exclusiv in Belgia. Designerii companiei creeaza si inoveaza. Expertii pasionati dau forma ideilor lor in conformitate cu practicile din industrie. Toate aceste elemente, combinate cu faptul ca folosesc doar materiale premium, garanteaza ca produsele lor sunt de o calitate extrem de inalta.

Caracterul unic al produselor este dat de posibilitatile practic nelimitate in ceea ce priveste functionalitatea, finisajul, instalarea incastrata sau montata la suprafata, optiunile de combinatie si personalizarea.

Pe langa intrerupatoare inteligente, compania belgiana are si alte produse precum: prize, incarcatoare USB, senzori si termostate.

Amavys Project este reprezentant Lithoss in Romania. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre echipamente sau aveti nevoie de consultanta in alegerea solutiei de automatizare care vi se potriveste, va invitam sa ne contactati!