zennio

Zennio ofera solutii de automatizare moderne, functionale si personalizate, special dezvoltate pentru locuinte, cladiri si hoteluri, sub standardul KNX. Obiectivul producatorului spaniol este de a transforma considerabil aceste proprietati in spatii inteligente si de a spori confortul si bunastarea utilizatorilor.

Pasiunea pentru inovare este cea care influenteaza Zennio in crearea produselor sale. Acestea au un design revolutionar si sunt realizate din materiale de inalta calitate, cu finisaje deosebite. Nu in ultimul rand, echipamentele au functionalitate tehnica remarcabila si sunt usor de utilizat.

Portofoliul de produse Zennio include panouri tactile, iluminare cu LED-uri, clima, senzori, interfete, elemente de actionare si dispozitive de economisire a energiei. Echipamentele sunt instalate cu succes in proiecte remarcabile din intreaga lume.

Zennio ofera solutii pentru:

  • Hoteluri – specialist in tehnologia hoteliera. Oaspetii unui hotel apreciaza, pe langa conceptele clasice, tehnologia pusa la dispozitia lor pentru a le imbunatatii confortul si usurinta de a interactiona cu spatiul de cazare. Cu ajutorul touch panel-urilor si a keypad-urilor personalizate, ce completeaza estetic spatiul, sau chiar cu propriile smartphone-uri, oaspetii se pot bucura, printre altele, de controlul iluminatului, al sistemelor de climatizare, de acces si al echipamentelor audio-video. Astfel, una dintre principalele nemultumiri se transforma in avantaj competitiv. Acest obiectiv poate fi atins cu zero costuri datorita amortizarii rapide a investitiei.
  • Locuinte – solutia ideala pentru o casa inteligenta. Cu Zennio poti avea controlul tuturor functiilor de automatizare a locuintei dintr-un singur sistem fiabil, robust si testat in instalatii din intreaga lume. Coordoneaza direct iluminatul, climatizarea, jaluzelele, echipamentele audio-video, calitatea aerului, sistemele de securitate si comunicarea cu acestea, inclusiv cu videointerfonul. Sistemul monitorizeaza locuinta si avertizeaza proprietarul in caz de risc precum gaz, fum, incendiu, inundatie sau efractie. Iti poti folosi propriul smartphone sau tableta pe post de telecomanda atat in interiorul locuintei cat si din afara acesteia.
  • Cladiri comerciale – o veritabila solutie de BMS (Building Management System).  Pentru cladirile comerciale asigura managementul integrat al iluminatului, managementul HVAC, control access-ul integrat, masurarea si managementul consumului de energie electrica, apa calda, apa rece si gaz.

Amavys Project este reprezentantul companiei Zennio in Romania. Oferim solutii de automatizare pentru locuinte, cladiri si hoteluri in functie de necesitatile clientului. Va stam la dispozitie pentru implementarea solutiilor in proiectele dumneavoastra, prin consultanta, suport si echipamentele de care aveti nevoie.