Zennio ofera solutii de automatizare moderne, functionale si personalizate, special dezvoltate pentru locuinte, cladiri si hoteluri, sub standardul KNX. Obiectivul celor de la Zennio este de a transforma considerabil aceste proprietati in spatii inteligente si de a spori confortul si bunastarea utilizatorilor.

Pasiunea pentru inovare este cea care influenteaza Zennio in crearea produselor sale ce au un design revolutionar, sunt realizate din materiale de inalta calitate, cu finisaje deosebite si nu in utlimul rand, au functionalitate tehnica remarcabila si sunt usor de utilizat.

Portofoliul de produse Zennio include panouri tactile, iluminare cu LED-uri, clima, senzori, interfete, elemente de actionare si dispozitive de economisire a energiei, care sunt instalate cu succes in proiecte remarcabile din intreaga lume.

Amavys Project este reprezentantul companiei Zennio in Romania, oferind solutii de automatizare pentru locuinte, cladiri si hoteluri in functie de necesitatile clientului. Va stam la dispozitie pentru implementarea solutiilor Zennio in proiectele dumneavoastra, prin consultanta, suport si echipamentele de care aveti nevoie.