Elsner Elektronik este o companie germana specializata in sisteme de control si senzori pentru cladiri inteligente.

Compania este specializata in sisteme de control si senzori pentru cladiri din anul 1990. Personalul bine pregatit si tehnologia de productie avansata garanteaza un standard de calitate continuu ridicat.

Elsner Elektronik ofera sisteme complete pentru controlul climatului ambiental din cladiri, precum si componente individuale pentru diferite interfete de date (KNX, RS485, Modbus). Gama de produse cuprinde: dispozitive centrale de operare, senzori meteorologici si interiori, dispozitive de actionare sau dispozitive de sistem. Toate produsele sunt dezvoltate si fabricate la sediul companiei din Ostelsheim.

Producatorul german combina solutii tehnice flexibile, functionalitate, confort si un design modern. Designul include invariabil un puternic aspect emotional. Forma, suprafetele si materialele joaca un rol cheie, in special in cazul sistemelor de control din interiorul unei cladiri. Numeroasele premii cu care produsele sale au fost recompensate arata ca Elsner Elektronik este pe drumul cel bun in acest sens.

Pentru Elsner Elektronik, designul inseamna si oferirea de produse practice. De exemplu, touch panel-urile au fost proiectate conform descoperirilor evolutive si biologice. Montarile integrate si utilizarea terminalelor plug-in, pe de alta parte, sunt detalii care simplifica munca pentru inginerii instalatori.

Compania nostra, Amavys Project, este reprezentant Elsner Elektronik in Romania. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre produse, va invitam sa ne contactati! Va stam la dispozitie pentru implementarea solutiilor in proiectele dumneavoastra, prin consultanta, suport si echipamentele de care aveti nevoie.