lingg-und-janke-logo

Lingg & Janke este o companie de origine germana ce are ca principal domeniu de activitate crearea si dezvoltarea de produse si solutii bazate pe standadul KNX. Solutiile tehnice oferite pot realiza comanda majoritatii sistemelor dintr-o cladire inteligenta.

Contorizarea inteligenta oferita de Lingg & Janke ajuta la reducerea costurilor si la protejarea mediului inconjurator. Se poate masura consumul de energie, fie ca este vorba de electricitate, gaz, apa sau caldura.

Contoarele inteligente te ajuta sa afli care sunt dispozitivele care consuma cel mai mult in casa si in ce perioada se inregistreza cel mai ridicat consum. Pe baza informatiilor precise se pot lua masurile necesare pentru eficientizare energetica prin reducerea consumurilor inutile.

Produsele si solutiile oferite de producatorul german asigura un grad mai ridicat de confort, securitate si economie in cladiri. Principiile dupa care se ghideaza compania in realizarea tuturor echipamentelor de automatizare sunt: simplu, nteligent si eficient.

Gama de produse Ling & Janke cuprinde:

  • actuatoare comanda iluminat (comutare on/off sau reglare intensitate lumina)
  • actuatoare comanda sisteme de umbrire electrice (jaluzele, perdele, rollere, etc.)
  • module intrari binare
  • elemente si module de sistem
  • sisteme de contorizare inteligente (electricitate, caldura, apa, gaz, combustibil)

Compania noastra, Amavys Project este reprezentant Lingg & Janke in Romania. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre echipamente sau aveti nevoie de consultanta pentru proiecte, va invitam sa ne contactati!