KNX – Control si eficientizare energetica


Knx control si eficientizare energeticaCladirea inteligenta nu presupune doar sisteme moderne si performante ci si o interconectare a acestora, o capacitate de a raspunde in mod integrat si flexibil datelor si comenzilor. Elementele ce alcatuiesc sistemul de automatizare trebuie sa comunice printr-un limbaj comun pentru a oferi utilizatorului confortul si siguranta de care are nevoie. Standardul KNX ofera o platforma integrata ce permite gruparea diferitelor utilitati cu scopul de a obtine solutii flexibile, eficiente energetic, usor de planificat, instalat si operat.

Building management system este un sistem de control computerizat instalat în clădiri care controlează și monitorizează echipamentele mecanice și electrice ale clădirii, cum ar fi ventilația, iluminatul, sistemele de alimentare, sistemele de incendiu și sistemele de securitate.

Pentru personalul specializat ce isi doreste sa obtina certificare KNX, gasiti mai multe detalii pe pagina dedicata cursurilor KNX organizate de catre firma noastra.

Echipamentele ce ne ajuta sa punem in opera sistemul unei case inteligente sunt foarte complexe si trebuie proiectate in instalatie, cu pricepere si responsabilitate pentru ca utilizatorul sa beneficieze de o experienta corecta si placuta in relatie cu cladirea inteligenta.

Aceste echipamente ce compun sistemul unei cladiri inteligente sunt catalogate in 3 categorii principale: elemente de camp, echipamente de tablou si echipamente de interconectare.

Fiecare din aceste 3 categorii are si subcategoriile aferente, conform clasificarii de mai jos.

Fiecare element din subcategorie este detaliat si explicat in pagina aferenta celor 3 categorii principale.

Echipa Amavys Project lucreaza doar cu branduri consacrate in domeniul smart home, ce si-au dovedit fiabilitatea si performantele in toate proiectele pe care le-am executat.

Pentru ca fiecare lucrare este unica, venim in ajutorul dumneavoastra oferindu-va consultanta initiala pentru a intelege nevoile si asteptarile pe care le aveti de la proiectul pe care vi-l doriti, astfel incat rezultatul final sa fie exact cum l-ati imaginat.