KNX – Control și eficientizare energetică


Knx control si eficientizare energeticaClădirea inteligentă nu presupune doar sisteme moderne și performante ci și o interconectare a acestora, o capacitate de a răspunde în mod integrat și flexibil datelor și comenzilor. Elementele ce alcătuiesc sistemul de automatizare trebuie să comunice printr-un limbaj comun pentru a oferi utilizatorului confortul și siguranța de care are nevoie. Standardul KNX oferă o platformă integrată ce permite gruparea diferitelor utilități cu scopul de a obține soluții flexibile, eficiente energetic, ușor de planificat, instalat și operat.

Building management system este un sistem de control computerizat instalat în clădiri care controlează și monitorizează echipamentele mecanice și electrice ale clădirii, cum ar fi ventilația, iluminatul, sistemele de alimentare, sistemele de incendiu și sistemele de securitate.

Pentru personalul specializat ce își dorește să obțină certificare KNX, găsiți mai multe detalii pe pagina dedicată cursurilor KNX organizate de către firma noastră.

Echipamentele ce ne ajută să punem în opera sistemul unei case inteligente sunt foarte complexe și trebuie proiectate în instalație, cu pricepere și responsabilitate pentru ca utilizatorul să beneficieze de o experiență corectă și plăcută în relație cu clădirea inteligentă.

Aceste echipamente ce compun sistemul unei clădiri inteligente sunt catalogate în 3 categorii principale: elemente de câmp, echipamente de tablou și echipamente de interconectare.

Fiecare din aceste 3 categorii are și subcategoriile aferente, conform clasificării de mai jos.

Fiecare element din subcategorie este detaliat și explicat în pagină aferentă celor 3 categorii principale.

Echipa Amavys Project lucrează doar cu branduri consacrate în domeniul smart home, ce și-au dovedit fiabilitatea și performanțele în toate proiectele pe care le-am executat.

Pentru că fiecare lucrare este unică, venim în ajutorul dumneavoastră oferindu-va consultanță inițială pentru a înțelege nevoile și așteptările pe care le aveți de la proiectul pe care vi-l doriți, astfel încât rezultatul final să fie exact cum l-ați imaginat.