Skip to main content
Zennio

Actuatoare Zennio – Seria Minibox

By 9 octombrie 2017septembrie 9th, 2021Niciun comentariu
Actuatoare Zennio seria Minibox

Zennio a adaugat la portofoliul sau noile actuatoare multifunctionale MINIBOX 45, MINIBOX 25, MINIBOX QUATRO

Aceste echipamente pot comanda multiple tipuri de actionari: jaluzelele, iluminatul, climatizarea, etc.

MINIBOX 45 și MINIBOX 25 sunt actuatoare multifuncționale KNX pentru șină DIN (2 unități) de 4 ieșiri respectiv 2 ieșiri cu 5 intrări analogice digitale.

Pe langa comenzile amintite intrările sale binare multifuncționale sunt folosite pentru senzori și butoane fără potențial, (cum ar fi intrările sondelor de temperatură sau intrările senzorilor de mișcare), dar și pentru termostate de cameră pentru controlul sistemelor de încălzire / răcire.

MINIBOX QUATRO este un actuator multifuncțional KNX pentru șină DIN (2 unități) cu 4 ieșiri care pe langa functiunile anterioare poate fi controler de ventilo-convector cu 2 conducte, funcționalitate care este inclusă ca standard pe dispozitiv.

În plus, prin combinarea acestor dispozitive cu minipanel-ul Z41 PRO, utilizatorul poate beneficia de avantajele notificărilor push prin intermediul aplicației gratuite Z41 Remote pentru iOS și Android și poate acționa în timp real de la distanță sistemele configurate de pe smartphone-uri și tablete.

Cele trei soluții multifuncționale, permit system integratorilor să aibă o mare flexibilitate atunci când configurează solutiile de automatizare.

Pentru detalii legate de seria de actuatoare Minibox sau alte echipamente Zennio ne puteti scrie pe mail: contact@amavys.ro sau ne puteti contacta la numarul de telefon: 0744.702.060.

De asemenea, mai multe informatii despre produse puteti gasi pe site-ul Zennio.

Lasă un comentariu