Skip to main content
Barthelme

AQUALUC S:OLID de la Barthelme

By 9 iunie 2017august 23rd, 2021Niciun comentariu
AQUALUC S:OLID Barthelme

AQUALUC S:OLID CORP DE ILUMINAT VERSATIL LINIAR CU INCAPSULARE POLIURETAN-CERAMICA IP 68

Barthelme a dezvoltat un corp de iluminat cu LED-uri liniare, complet etans ca o alternativa autentica la corpurile conventionale de iluminat cu carcase metalice.

Tehnologia cu LED-uri de inalta performanta din AQUALUC S:OLID este acoperita printr-o incapsulare poliuretan-ceramica, ce o protejeaza de mediul in care se monteaza. Poate astfel sa functioneze permanent sub apa.
Continutul ceramic cu poliuretan asigura disiparea eficienta a caldurii si o durata lunga de viata de pana la 60.000 ore. In plus, corpul de iluminat liniar este foarte robust, fiind certificat si de un test de impact 10 IK.
La 4000 K, AQUALUC S:OLID poate atinge o luminozitate extraordinara de 1343 lm/m cu o putere tipica de numai 34 Watt (17W/m).

Are dimensiunea de 17,5 x 17,5 mm si se gaseste in diferite lungimi de pana la 2,90 m. Se pot instala cap la cap doua corpuri de iluminat, in asa fel incat se poate forma o linie continua de lumina de pana la 6 metri.

Incapsularea poliuretan-ceramica protectoare ii confera rezistenta impotriva apei sarate, clorului, radiatiilor UV, abraziunii si altor substante chimice.

Ca toate produsele de la Barthelme, AQUALUC S:OLID este disponibil intr-o gama larga de temperaturi standard de culoare: 2,800 K, 3,100 K, 4,000 K, 5,700 K si RGB.

Pentru mai multe detalii legate de AQUALUC S:OLID sau alte produse Barthelme ne puteti scrie pe mail, la adresa: contact@amavys.ro sau ne puteti contacta la numarul de telefon: 0744.702.060.

Lasă un comentariu