Curs KNX in Romania prin Amavys Project

Compania noastra, AMAVYS PROJECT SRL, partener oficial KNX Association, a deschis primul Training Center KNX in Romania. Obiectivul principal al unui curs KNX Basic este insusirea notiunilor fundamentale ale sistemelor de control inteligent al cladirilor bazate pe standardul european KNX si familiarizarea cu tehnicile de programare cu software-ul ETS.

Training Center-ul este certificat oficial de KNX Association, Brussels pentru KNX Basic Course.

Curs KNX Basic se adreseaza inginerilor care profeseaza in domeniul proiectarii sau al executiei instalatiilor electrice de curenti tari sau curenti slabi in cladiri, tehnicienilor si electricienilor in domeniul electric si electronic.

Cursul KNX va fi prezentat in limba romana iar documentatia tehnica specifica va fi in limba engleza. Pentru parcurgerea documentatiei tehnice aferenta cursului sunt necesare cunostinte minime de limba engleza (tehnice).

Durata cursului este de 4 zile, 8 ore pe zi. In ultima zi se sustine examenul teoretic si practic care permite atestarea nivel basic in KNX standard.
Partea teoretica este predata in limba romana si va fi urmata de partea practica, ce se va desfasura pe echipamente didactice training kit-uri special concepute si agrementate de KNX Association.

Avantajele participarii la cursul KNX Basic:

  • Absolventii primesc un certificat recunoscut de KNX Association de la Brussels si sunt listati pe site-ul oficial.
  • Absolventii primesc la acordarea Certificatului de Partener KNX o licenta ETS Lite gratuit (tip file)
  • Se acorda un voucher de 12%  pentru achizitionarea aplicatiei ETS Professional (singurul instrument software produs si distribuit de KNX Association, necesar pentru a proiecta si a configura instalatiile de control inteligent ale cladirii cu sistemul KNX)
  • Costul trainingului este considerabil mai scazut comparativ cu cel din afara Romaniei.
  • Training Centerul este certificat de catre KNX Association.

Pentru informatii si relatii suplimentare ne puteti contacta la tel. 0744.789.788 sau la adresa de e-mail sorin@amavys.ro – Ing. Sorin Mitrache