Casa smart – despre proiectele noastre

Compania noastra promoveaza pe piata din Romania echipamente si sisteme pentru solutii de control inteligent pentru casa smart, folosind tehnologii si echipamente moderne.

Conceptul de „CASA SMART” sau „CLADIRE INTELIGENTA” este prezent in toate proiectele elaborate de noi. Incercam sa facem cunoscute pe piata romaneasca aceste principii si functionalitati.

Reprezentam pe piata autohtona atat producatori de echipamente pentru solutii de controlling cat si producatori de echipamente electrice utilizate in solutiile de design ale cladirilor. In paralel cu domeniul de proiectare si distributie de solutii “home and building control” am dezvoltat si activitatea de consultanta si project management pentru cladirile in care se doresc a fi implementate conceptele de “building management system” si “green-buildings”.

La proiectele la care am participat am promovat principiile de eficientizare energetica, folosire a surselor de energie regenerabile si exploatarea cladirilor cu un impact minim asupra mediului ambiant. Aceste deziderate se impun a fi luate in considerare inca de la faza de proiectare. In solutiile pe care le-am promovat am pus accent pe acoperirea nevoilor de securitate ale cladirii prin sisteme de supraveghere video, protectie la efractie, protectie la incendiu, precum si comunicatii de date si voce securizate.

Avem o foarte buna colaborare cu producatori de echipamente pentru controlling KNX (knx.org) din spatiul European. Participam la cursuri de specializare si expozitii, putand astfel sa fim la zi cu noile tehnologii si sa transmitem aceste informatii partenerilor nostri din Romania. Pentru proiecte complexe, alaturi de inginerii si tehnicienii nostri, pot participa la proiecte si specialisti ai firmelor producatoare de echipamente si solutii.

Solutiile propuse cresc confortul utilizarii acestor spatii, permit controlul mult mai bun al costurilor cu utilitatile si asigura posibilitatea administrarii lor intr-o maniera flexibila, chiar de la distanta prin remote management. Amortizarea investitiei se va face intr-un timp scurt iar eventualele schimbari in functionalitati presupun doar reprogramari software.

Calitatea echipamentelor promovate si suportul acordat de furnizorii nostri ne permit sa avem o colaborare stransa cu system integratorii de sisteme si sa putem sa ii sprijinim incepand din faza de proiectare si pana la punerea in functiune a sistemelor.