Garanţia produselor:

Toate produsele comercializate de www.amavys.ro beneficiază de garanţie şi sunt livrate în ambalajele originale.

Garanţia se acordă numai în cazul în care clientul a respectat instrucțiunile de folosire şi întreținere ale produsului, acesta fiind utilizat conform instrucțiunilor impuse de producător sau vânzător.

Returnarea produselor:

Orice produs achiziţionat de pe website-ul www.amavys.ro, poate fi returnat în termenele legale. În cazul în care produsele achiziţionate nu corespund aşteptărilor dumneavoastră, vă putem restitui contravaloarea acestora.

Conform Ordonanţei de Urgenţă Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Înainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevazăte la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând cu ziua în care intră în posesia fizică a produsului.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de către consumator.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoţit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri, urme de utilizare excesivă şi / sau intervenţii neautorizate etc.

Rambursarea sumei achitate:

Vă vom rambursa contravaloarea produsului în maximum 10 (zece) zile de la data informării SC AMAVYS PROJECT S.R.L. de către Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare.

Exercitarea dreptului de retragere:

Pentru a informa AMAVYS PROJECT S.R.L. cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul trebuie să trimită un e-mail la office@amavys.ro