Smart Home control la distanta audio video

Home Cinema – Control audio video Smart Home

Home Cinema – un concept ce poate sa para doar un vis pentru unii sau o investitie inutila pentru altii, insa, in contextul unei case inteligente, este doar una din componentele unui sistem audio video integrat. O casa smart dispune de sisteme multimedia (audio/video) integrate, distribuite pe diverse zone, capabile sa interactioneze intre ele.

In casa smart un sistem „multizone” audio da posibilitatea ascultarii melodiilor preferate miscandu-va dintr-o zona in alta, fara a fi nevoiti sa luati cu dumneavoastra CD-ul sau iPod-ul. Un astfel de sistem smart are capacitatea de a folosi si a controla sursele de muzica, pentru oricare din zonele cladirii. Fiecare din aceste zone pot fi programate sa redea independent sau impreuna, sunetul de pe diverse surse audio (tuner FM, CD player, DVD player, TV, iPod, Media Server, Internet Radio).

Sistemele home cinema surround (cinema acasa) te introduc realist in atmosfera filmelor. Proiectarea unui living modern trebuie sa tina cont de aceste functionalitati. Pozitionarea boxelor si distantele dintre acestea si ascultator trebuie precis definite pentru a asigura o auditie optima. De multe ori aceste conditii “tehnice” schimba semnificativ configuratia mobilierului din camera. Televiziunea HD si mai nou filmele 3D disponibile pe noile proiectoare permit o experienta unica. Exista si solutii pentru a avea televizorul smart la vedere doar atunci cand vrei sa urmaresti ceva: suporturi TV de la producatorul italian Maior, care iti coboara televizorul din tavan la o simpla apasare a unui buton.

In cladirile inteligente de birouri functiunea clasica de public address poate fi convertita in “ambiental sound”, imbunatatind atmosfera celor care lucreaza.
Interfata de control a sistemelor audio-video este aceeasi ca si pentru celelalte functiuni ale casei. Cu o singura atingere, in casa smart, poti porni muzica, lumina se schimba intr-o scena “de atmosfera”, draperiile se coboara si climatizarea se linisteste pentru auditie.

Pentru mai multe detalii despre solutiile prezentate va rugam sa ne contactati!