Skip to main content
Zennio

Interfata Dalibox 64/32 de la Zennio

By 4 august 2017august 23rd, 2021Niciun comentariu
Interfata DALIBOX Zennio

Interfata Dalibox 64/32 de la Zennio este o interfata de comanda si control DALI pentru iluminat, KNX DALIBOX 64/32 ce permite controlul, reglarea și monitorizarea a pana la 64 balasturi de corpuri de iluminat, cu pana la 32 de grupuri de lampi.

Utilizand ecranul integrat de 1.54″ se poate face ușor configurarea in modul manual (atribuirea adresei balasturilor, alocarea balasturilor catre grupuri, comenzi – pornire, oprire si reglare nivel de luminozitate).

Noul modul de interfata include si indicatori de eroare – independent pentru fiecare balast.

Interfata este configurabila atat din soft-ul KNX dar si manual fara a avea nevoie de plugin-uri prin ETS direct pe ecranul dispozitivului, evitand orice dependenta de programele externe si actualizari ale plugin-urilor si facilitand o instalare si configurare rapida, lucru care este de ajutor pentru instalatorii si integratorii KNX.

Interfata DALIBOX 64/32 devine astfel un dispozitiv foarte versatil perfect adaptat cererilor reale, care permite profesionistilor sa economiseasca timp si bani.

Pentru mai multe detalii legate de echipamentele Zennio va invitam sa ne scrieti pe mail: contact@amavys.ro sau sa ne contactati la numarul de telefon: 0744.702.060.

Lasă un comentariu