Skip to main content
Zennio

Keypad personalizabil – Square TMD

By 2 septembrie 2015august 23rd, 2021Niciun comentariu
Keypad personalizabil – Square TMD

Keypad multifunctional pentru controlul camerei, pe care poti sa il personalizezi asa cum iti doresti

Square TMD este un keypad cu butoane capacitive multifunctionale, de la producatorul spaniol Zennio, ce satisface cerintele de design ale oricarui proiect prin personalizarea sa totala. Keypad-ul este un intrerupator inteligent care permite controlul facil al functiilor de automatizare dintr-o cladire inteligenta.

Clientul poate crea compozitii unice, care pot include imagini, pictograme, texte sau logo-uri. Aceasta compozitie este imprimata pe un geam din sticla securizata, care va fi incadrat intr-o rama din policarbonat.

Astfel, beneficiarul unei case inteligente poate alega pentru personalizarea Square TMD in culori care sa fie in concordanta cu designul fiecarei incaperi sau poate opta pentru imprimarea unei imagini cu familia, copilul, animalul de companie, cu florile sau peisajele sale preferate.

Proprietarul unui hotel poate sa personalizeze keypad-urile instalate in camere cu logo-ul hotelului si cu peisajele din apropiere. Astfel, clientii vor aprecia atat tehnologia pusa la dispozitie cat si impactul vizual placut.

Square TMD este disponibil in varianta cu 1, 2, 4 sau 6 butoane multifunctionale. Permite selectarea functiilor pentru fiecare buton si include functia termostat, cu senzor de temperatura integrat si doua input-uri analog-digitale.

Are ca accesorii sonda de temperatura si senzori de miscare.

Se poate opta pentru o rama antracit, argintie sau alba.

Un keypad este indispensabil intr-o casa inteligenta, pentru controlul functiilor de automatizare in fiecare incapere. Fata de un intrerupator clasic, un keypad din casa inteligenta permite nu doar simpla aprindere sau stingere a unei lumini, ci si reglarea intensitatii luminoase, controlul temperaturii, al sistemelor de umbrire, al muzicii si multe altele.

Pentru detalii legate de Square TMD sau alte echipamente Zennio ne puteti scrie pe mail: contact@amavys.ro sau ne puteti contacta la numarul de telefon: 0744.702.060.

De asemenea, mai multe informatii despre produse puteti gasi pe site-ul Zennio.

Lasă un comentariu