Auditorium Pallady, centrul de conferinte al Camerei Notarilor Bucuresti este un edificiu modern, ce ofera spre inchiriere 5 sali create si echipate pentru a gazdui diverse evenimente.

Pentru automatizarea functionalitatilor cladirii am utilizat standardul KNX, care a permis folosirea echipamentelor necesare indiferent de producator.

Iluminatul poate fi controlat individual sau se pot crea diferite scenarii potrivite activitatii desfasurate. Corpurile de iluminat pe care le-am folosit in acest proiect sunt adaptate fiecarei incaperi astfel incat sa asigure atat un iluminat optim in functie de evenimentul gazduit cat si un aspect elegant si modern.

Controlul sistemelor de umbrire se realizeaza tot prin intermediul standardului KNX. Roller-ele si jaluzelele cu un design deosebit pot fi actionate automat pentru a se realiza atmosfera dorita.

Camerele de supraveghere IP digitale montate in cladire redau si inregistreaza fiecare detaliu la o rezolutie ridicata, asigurand protectia imobilului.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre sistemele instalate in proiectele noastre sau despre solutia care vi se potriveste, va invitam sa ne contactati pe mail: contact@amavys.ro sau la numarul de telefon: 0744.702.060.