Amavys Project

Seria de Controlere EA (Entertainment & Automation)

By vineri, 30 iunie 2017No Comments

Seria de Controlere EA (Entertainment & Automation)

Familia de Controllere EA de la Control4 sunt “inima” sistemului de automatizare a unei cladiri moderne.

Functionalitatile de Entertainment & Automation ale acestor controllere creeaza un spatiu dinamic si modern.

Cele trei serii EA-1, EA-3 si EA-5 sunt echipamente pentru automatizări de înaltă performanță ce contin tehnologie audio special creata pentru divertisment si sunt o platforma capabila sa gestioneze toate functionalitatile unei cladiri (audio/video, iluminat, climatizare, security).

 Control4 EA-1 este proiectat pentru a automatiza functionalitatile unei intregi camere moderne.

Cu o arhitectură audio avansată de înaltă performanță, noul Control4 EA-3 este ideal pentru gestionarea întregului conținut muzical și TV si controlul unei locuinte intregi mici și mijlocii.

Control4 EA-5 poate gestiona sute de dispositive din interiorul si de pe terasele exterioare ale locuintei sau cladiri office: programe tv, fluxuri de servicii muzicale online, iluminat decorativ si arhitectural, sisteme de securitate, climatizare, videointerfonie, camere de luat vederi și multe altele.

Toate cele 3 controllere pot fi asociate cu o telecomandă radio Control4 SR-260, cu un display de pe care se pot accesa toate comenzile.

Cu ajutorul aplicatiei mobile Control4, poti controla functionalitatile cladirii de pe dispozitive iOS și Android, precum și de pe computer.

Pentru mai multe detalii despre produsele Control4 găsești aici www.amavys.ro/control4/, sau ne poți contacta pe adresa de mail: contact@amavys.ro

Leave a Reply