fbpx Skip to main content
Control4

Controlere EA (Entertainment & Automation)

By 30 iunie 2017octombrie 4th, 2022No Comments
Controlere EA de la Control4

Controlere EA (Entertainment & Automation) – familia de controlere EA de la Control4 sunt “inima” sistemului de automatizare al unei clădiri moderne.

Funcționalitățile de Entertainment & Automation ale acestor controlere creează un spațiu dinamic și modern.

Cele trei serii EA-1, EA-3 si EA-5 sunt echipamente pentru automatizări de înaltă performanță ce conțin tehnologie audio special creată pentru divertisment. Sunt o platforma capabilă să gestioneze toate funcționalitățile unei cladiri (audio/video, iluminat, climatizare, securitate).

Control4 EA-1 este proiectat pentru a automatiza funcționalitățile unei întregi camere moderne.

Cu o arhitectură audio avansată de înaltă performanță, noul Control4 EA-3 este ideal pentru gestionarea întregului conținut muzical și TV si controlul unei locuințe întregi mici și mijlocii.

Control4 EA-5 poate gestiona sute de dispozitive din interiorul și de pe terasele exterioare ale locuinței sau clădirii office: programe TV, fluxuri de servicii muzicale online, iluminat decorativ și arhitectural, sisteme de securitate, climatizare, videointerfonie, camere de luat vederi și multe altele.

Toate cele 3 controlere pot fi asociate cu o telecomandă radio Control4 SR-260, cu un display de pe care se pot accesa toate comenzile.

Cu ajutorul aplicației mobile Control4, poți controla funcționalitățile clădirii de pe dispozitive iOS și Android, precum și de pe computer.

Pentru mai multe informații despre controlerele EA sau alte echipamente Control4, ne puteți scrie pe mail: contact@amavys.ro sau ne puteți contacta la numărul de telefon: 0744.391.390.

Leave a Reply