Skip to main content
Zennio

Z70 noul touch panel personalizabil de la Zennio

By 24 mai 2021septembrie 9th, 2021Niciun comentariu
Touch panel Zennio Z70

Touch panel personalizabil Z70 – o alta noutate lansata de Zennio anul acesta. Z70 are un display color de 7″, senzor de proximitate, senzor intern de temperatura si termostat pentru doua zone independente. Poate contine pana la 144 de comenzi / indicatori si pana la 12 pagini.

Pe langa galeria bogata de pictograme incluse, iti poti folosi propria galerie de pictograme, pe care le poti importa prin USB sau poti apela la cei de la Zennio pentru a-ti crea propriile pictograme. Vezi mai jos galeria de pictograme oferita de Zennio.

Senzorul de proximitate intern poate activa screen saver-ul atunci cand touch panel-ul nu este utilizat, iar senzorul de intensitate luminoasa va regla automat iluminarea ecranului.

Z70 are 4 input-uri analog-digitale care pot fi configurate ca input-uri binare pentru senzori si butoane libere de potential, senzor de temperatura incorporat si 2 termostate.

Ca functie suplimentara foarte utila, Z70 se interconecteaza cu un post exterior de videointerfon IP, si afiseaza apelurile video. Utilizatorul dupa identificarea apelantului, poate actiona zavorul electomagnetic al usii printr-o simpla apasare pe tousch screen.

Este disponibil in mai multe culori: antracit, alb mat, alb lucios si argintiu.

Dimensiuni: 189 x 137 x 37 mm

Pentru detalii legate de Z70 sau alte echipamente Zennio ne puteti scrie pe mail: contact@amavys.ro sau ne puteti contacta la numarul de telefon: 0744.702.060.

De asemenea, mai multe informatii despre produse puteti gasi pe site-ul Zennio.

Lasă un comentariu