Skip to main content
Control4

Videointerfon CHIME de la Control4

By 4 februarie 2021august 23rd, 2021Niciun comentariu
Videointerfon CHIME

Videointerfon Chime de la Control4 – nu o sa mai pierzi niciodata o livrare importanta. Ai control asupra casei tale ca niciodata pana acum.

„Puteti sa lasati pachetul inauntru, langa usa, va rog? O sa va deschid eu.”

Se intampla deseori sa faci comenzi cu livrare dar sa nu poti fi acasa atunci cand vine curierul. Cu videointerfonul Control4 si aplicatia dedicata de pe telefonul mobil poti sa primesti colete chiar si atunci cand nu esti acasa. Poti primi oaspetii chiar daca tu nu ai ajuns inca. Poti comunica usor cu orice camera din casa sau poti verifica ce fac copiii chiar si atunci cand nu iti raspund la telefon.

CHIME: ramai conectat cu locuinta oriunde te-ai afla

Cu Chime de la Control4 poti sa te conectezi usor si daca esti plecat. Poti sa vorbesti cu intreaga casa, doar cu o simpla apasare. Indiferent unde te-ai afla, poti primi apeluri de la poarta, de la usa de la intrare sau chiar din interiorul casei. In plus, poti suna la touch screeen-urile din casa folosind dispozitivul tau mobil.

Exista multe modele de videointerfon care iti permit sa vezi pe touch screen-urile din casa sau pe telefonul mobil cine suna la usa. Chime face un pas inainte, permitand controlul casei in timpul convorbirii la interfon. Poti sa aprinzi luminile, sa dezarmezi, sa deschizi poarta si usa.

Chime este mai mult decat o conexiune cu usa de la intrare, te ajuta sa ramai conectat cu familia. Poti transmite rapid un mesaj de la un touch screen la toate touch screen-urile din casa sau dintr-o camera in alta. Cu functia de auto-raspuns activata pe toch screen-urile din casa, poti sa suni si sa te conectezi instant cu apel video de pe telefonul mobil.

Cu Chime poti sa:

  • primesti notificari pe telefon atunci cand cineva este la intrare, chiar daca nu suna la interfon (multumita senzorilor de miscare integrati)
  • vezi cine suna la intrare, raspunzi sau ignori (poti deschide poarta sau usa si sa le inchizi cand doresti)
  • controlezi casa prin cele doua butoane programabile (alarme, poarta, usa, lumini, etc.)
  • te conectezi video la touch screen-urile din casa

Pentru detalii legate de Chime de la Control4, ne puteti scrie pe mail: contact@amavys.ro sau ne puteti contacta la numarul de telefon: 0744.702.060.

Lasă un comentariu