Pe Aleea Alexandru, printre platani venerabili, tei inmiresmati si arhitectura interbelica, gasim o cladire de exceptie pentru Bucuresti, care ar straluci si in oricare alta capitala a lumii.

Cunoscuta si sub numele de “Vila Capo“, cladirea este o vila interbelica, cu elemente Artdeco si accente neoclasice, adusa in contemporan printr-o gandire inteligenta a spatiilor, oferind, astfel, interioare generoase si multifunctionale.

Imobilul are un etaj transparent, fluid care aduce cerul aproape si lasa privirea sa se plimbe in voie peste oras. Pe timpul noptii este iluminat de spoturi RGB care pot crea jocuri de lumini.

Controlul iluminatului se face prin intermediul standardului KNX, atat “in house” cat si “remote”, fie prin intermediul keypad-urilor, a touchscreen-urilor cat si a serverului. Prin interconectarea sistemului de efractie cu standardul KNX, atunci cand este declansata alarma se aprind diferite lumini pentru a descuraja eventualii intrusi.

Fiind o cladire de birouri, s-a impus un management remote al iluminarii, astfel incat, de la distanta se poate verifica statusul luminilor si se pot stinge cele uitate aprinse de angajati. Pentru perioada concediilor au fost concepute diferite scenarii de simulare a prezentei, prin care sunt aprinse lumini in mod aleator.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre sistemele instalate in proiectele noastre sau despre solutia care vi se potriveste, va invitam sa ne contactati pe mail: contact@amavys.ro sau la numarul de telefon: 0744.702.060.