Resedinta din Crevedia este o vila amplasata intr-o zona linistita, departe de aglomeratia urbana, in care proprietarul a dorit sa beneficieze de confortul sporit oferit de sistemul de automatizare.

Corpurile de iluminat instalate au un aspect modern dar, in acelasi timp, calduros si primitor. Iluminatul este controlat de sistem in functie de preferintele utilizatorului si de tipul de activitate desfasurat.

Sistemul de automatizare mai controleaza roller-ele interioare, ventiloconvectoarele si ventilatia cu aer proaspat. Este montata si o baterie de umidificare pornita automat atunci cand senzorii detecteaza umiditate prea scazuta in locuinta.

Contoare inteligente masoara consumul de curent electric, generand grafice care pot fi utilizate pentru eficientizarea consumului viitor, permitand astfel reducerea costurilor dar si protejarea mediului inconjurator.

Protectia imobilului este asigurata de sistemul antiefractie instalat si de camerele de supraveghere IP digitale cu rezolutie ridicata.

Toate functionalitatile pot fi vizualizate si controlate de pe un touch pannel din cladire sau de la distanta de pe smartphone sau tableta.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre sistemele instalate in proiectele noastre sau despre solutia care vi se potriveste, va invitam sa ne contactati pe mail: contact@amavys.ro sau la numarul de telefon: 0744.702.060.