Imobilul de pe strada Aurel Persu este gestionat cu un sistem KNX. Am integrat o solutie de automatizare de tip „open standard” ce a permis interconectarea de echipamente specializate de la mai multi producatori.

Sistemul coordoneaza cele trei surse termice: incalzire in pardoseala, convectoare in zona feres­trei si climatizare in sistem VRV. Utilizatorul trebuie sa seteze temperatura dorita in fiecare incapere, iar sistemul alege solutia cea mai economica, sanatoasa si confortabila.

Cladirea are geamuri care se inchid automat atunci cand incepe ploaia, iar la subsol este instalat un ventilator care porneste o data la 2 ore pentru evacuarea aerului.

Luminile se pot controla individual sau dupa anumite scenarii, in functie de activitatea desfasurata. Iluminatul de balizaj pentru noapte este pornit automat la lasarea intunericului.

Imobilul este protejat prin sistemul de alarma instalat si prin camerele de supraveghere IP digitale cu rezolutie ridicata.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre sistemele instalate in proiectele noastre sau despre solutia care vi se potriveste, va invitam sa ne contactati pe mail: contact@amavys.ro sau la numarul de telefon: 0744.702.060.