Skip to main content
Barthelme

Profil LED CATania Blackline – intre lumini si umbre

By 14 septembrie 2021Niciun comentariu
Profil LED Barthelme CATania Blackline

Profil LED de inalta calitate, din aluminiu, negru anodizat

Prin liniile sale simple si elegante, seria CATania Blackline de la Barthelme ofera fiecarei incaperi profunzime si distinctie. Privitorul nu s-ar astepta niciodata ca o lumina alba, placuta si eficienta, sa fie difuzata prin acest corp de iluminat negru anodizat.

Profilul este prevazut cu un difuzor la fel de negru (dar se poate opta si pentru un difuzor alb). Acest lucru creeaza un efect spectaculos atunci cand dispozitivul este pornit. Chiar si cand este oprit, CATania Blackline este un element de design aparte care ofera un aer distins oricarui interior.

Seria Blackline este disponibila in dimensiunile standard de 1 m, 2 m, 3 m si 5 m, precum si in lungimi individuale.

Profilurile de aluminiu pentru benzile LED sunt tot mai cautate atat de catre beneficiari cat si de catre arhitecti si designeri de interior. Utilizatorii le prefera datorita consumului de energie redus al LED-urilor, iar cei din urma pentru impactul vizual deosebit. Aplicatiile pentru aceste profiluri sunt nelimitate, de la iluminat ambiental, montate pe tavan, perete, mobilier sau suspendate, pana la folosirea lor in publicitate sau la targuri si expozitii pentru a scoate in evidenta produsele prezentate

Pentru mai multe informatii legate de seria Blackline sau alt profil LED de la Barthelme ne puteti contacta pe mail: contact@amavys.ro sau la numarul de telefon: 0744.702.060.

De asemenea, mai multe informatii despre produse puteti gasi pe site-ul Barthelme.

Lasă un comentariu