Elementele de camp sunt acele componente ale sistemului de casa inteligenta cu care beneficiarul interactioneaza direct sau indirect. Pentru o intelegere cat mai buna a rolului fiecarei componente, le vom detalia pe fiecare in parte. Elementele de camp sunt impartite in 3 subcategorii: touch panel-uri, keypad-uri, senzori (senzori de miscare, senzori de temperatura etc).

Elemente de camp


Keypad-urile sunt intrerupatoare digitale ce asigura controlul local in fiecare spatiu. Prin keypad-uri se pot programa functii individuale sau scene complexe în functie de necesitatile clientului. Designul lor variat, de la modern pana la clasic, ofera opţiunea potrivita pentru orice spatiu.

Echipa noastra lucreaza cu brandurile recunoscute pentru fiabilitate si performanta in materie de keypad-uri: Zennio, Basalte, Lingg & Janke, Lithoss.

De asemenea, despre keypad-urile utilizate in proiectele noastre puteti afla mai multe detalii si din articolele din sectiunea de noutati a siteului.

 

Senzori miscare Keypad-uri KNX

Senzori de miscare, senzori prezenta, senzori temperatura, senzori umiditate sau senzori CO2 sunt echipamente care, integrate în sistemul KNX, maresc functionalitatea si capacitatea acestuia de a indeplinii scenarii complexe in anumite situatii (exemplu: control sistem de ventilatie cu aport de aer proaspat).

La fel ca toate echipamentele utilizate in proiectele Amavys, senzorii utilizati (senzori de miscare, senzori de temperatura, senzori de umiditate etc) sunt de cea mai buna calitate si apartin unor branduri de top: Zennio, Arcus-Eds, Basalte, Elsner Elektronik.

 

Senzori temperatura KNX

Panel-urile sunt ecrane ce faciliteaza vizualizarea, monitorizarea si controlul sistemelor de automatizare. Au un design deosebit, fiind disponibile într-o larga varietate de forme, culori si texturi ale ramelor sau dimensiuni ale ecranului, care permit integrarea in orice design de cladire.

Panel-urile sunt interfata utilizatorului de a interactiona si controla senzori de miscare, senzori temperatura, senzori CO2 etc.

In privinta panel-urilor folosite in proiectele noastre, amintim branduri precum: Zennio, Basalte, Control4.

Mai multe informatii puteti afla si din articolele noastre specializate din sectiunea nouati a siteului.

 

knx-touch-panel-uri