Skip to main content
Zennio

Z41 COM – touch panel cu functie de video interfon

By 24 mai 2017august 23rd, 2021Niciun comentariu
Touch-panel-Zennio-Z41-COM-video-interfon

Z41COM este o noua versiune de touch panel multifunctional din familia Z41, creat pentru a veni in sprijinul unei locuinte moderne. Pe langa comenzile obisnuite pe care le gestioneaza (pana la 96 de functii disponibile), indeplineste si functia de video-interfon.

Cu ajutorul Z41COM de la Zennio poti seta temperatura ambientala, gradul de umbrire, poti regla aerul conditionat si activa iluminatul din orice camera. De asemenea, poti oferi acces in cladire si poti deschide usa garajului.
Poti controla functiile enumerate chiar de pe telefon, cu ajutorul aplicatiei mobile Z41 si poti primi notificari daca exista pierderi de gaze, daca este alarma de foc sau pericol de inundatie in baie.

Dispozitivul are si functie de video interfon. Include o camera video color si microfon integrat, cu ajutorul carora poti comunica cu persoana care apeleaza la poarta. Daca este zgomot pe strada, poti modifica intensitatea nivelului sonor chiar pe parcursul convorbirii.

Pentru mai multe detalii legate de Z41COM sau alte echipamente de la Zennio, ne puteti scrie pe mail, la adresa: contact@amavys.ro sau ne puteti contacta la numarul de telefon: 0744.702.060.

Lasă un comentariu