Skip to main content
Zennio

Detector de miscare Presentia C de la Zennio

By 6 iulie 2017august 23rd, 2021Niciun comentariu
Detector de miscare Presentia C de la Zennio

Detector de miscare Presentia C de la Zennio – senzorul detecteaza miscarea, masoara nivelul luminozitatii in incapere si semnalizeaza prezenta unei persoane in spatiul monitorizat.

Este proiectat pentru o instalare usoara in tavan, cu ajutorul accesoriilor incorporate pentru montare ingropata sau la suprafata.

Dispozitivul are o arie larga de detectie cu un unghi de 360 de grade si o raza de pana la 30 metri.

Principalele caracteristici ale detectorului de miscare Presentia C:

– Detectarea prezentei in spatiu a unei persoane. Printr-o analiza a mai multor senzori, se identifica daca un anumit spatiu este ocupat de o persoana, indiferent daca persoana se deplaseaza efectiv in incapere sau nu.

– Controlul constant al nivelului de iluminare din spatiul monitorizat. Se trimit comenzile KNX catre modulele de comanda care actioneaza corpurile de iluminat din incapere, astfel incat nivelul luminii ambientale sa ramana constant.

– Setarea diferitelor valori de referinta pentru luminozitate, a modului de lucru pentru timpul de zi si de noapte, precum si activarea sau dezactivarea LED-urilor indicatoare de miscare

– 10 functii logice personalizabile, multi-operare

– Notificare de buna functionare

Configuratia Master/Slave permite utilizarea mai multor detectoare pentru spatii mai mari.

Rezultatul este un detector de miscare eficient, combinat cu un senzor de luminozitate, care face fata si celor mai solicitante criterii de instalare.

Pentru mai multe informatii despre detectorii de miscare sau alte produse Zennio, ne puteti scrie pe mail: contact@amavys.ro sau ne puteti contacta la numarul de telefon: 0744.702.060.

Lasă un comentariu