Skip to main content
Control4

Mentenanta Smart Home si service la distanta prin Control4, Araknis & OvrC

By 14 aprilie 2021septembrie 9th, 2021Niciun comentariu
Mentenanta-Smart-Home-si-service-la-distanta-prin-Control4-Araknis-OvrC

Prin Control4 si OvrC 95% din problemele de service si mentenanta Smart Home sunt rezolvate acum de la distanta.

Pakedge si Control4 sunt doua marci din Statele Unite care impreuna propun o casa inteligenta: Control4 reprezinta interfata cu utilizatorul, in timp ce Pakedge ofera hardware-ul care creeaza solutiile „Smart“.

Nu doar in vremuri de pandemie exista rezerve atunci cand trebuie sa lasi persoane straine sa intre in propria locuinta, chiar daca este vorba despre profesionisti care vin sa iti rezolve o problema. In plus, in afara de faptul ca persoane straine trebuie sa patrunda in zona noastra privata, mai exista si problema timpului, in sensul ca trebuie sa coordonezi disponibilitatea acestora cu sedintele si intalnirile personale, fapt ce poate reprezenta o adevarata provocare. Acum aceste lucruri se pot evita prin instalarea unui sistem Smart-Home, prin care, pana la 95% din problemele de service si mentenanta ale proprietarilor acestor tipuri de case “inteligente”, pot fi rezolvate de system integrator via software, chiar si de la distanta, prin Internet, atunci cand este setata o configuratie adecvata.

Mentenanta Smart Home prin Control4 & OvrC

 

De la fuziunea Control4 cu Snap-AV in 2019, integratorii au reusit sa ofere clientilor lor o astfel de solutie, venind astfel cu servicii mai bune, sigure si fiabile, care raspund la toate intrebarile legate de sistemul de Smart Home instalat.

Odata cu fuziunea a fost clar ca sistemul de monitorizare la distanta OvrC (se poate citi „oversee”, ceea ce ar inseamna „supraveghere, control”) ar putea aduce sistemele Smart Home de la Control4 la un nou nivel.

Tehnologia bridge (puntea tehnologica) necesara a fost, de asemenea, prevazuta in lumea comuna a Control4 si SnapAV: cu OvrC Pro Hub si componentele de retea compatibile OvrC de la Araknis. Astfel, system integratorii de sisteme smart home isi pot conduce clientii intr-un „ghiseu unic” – „One Stop-Shop”. Folosind interfata software de conectare a platformei OvrC, prin intermediul echipamentelor de retea Pakedge, la hardware-ul controller-elor de smart home Control4, instalate in locuinte, se asigura solutia de service si mentenanta Smart Home la distanta.

Spre deosebire de alte solutii de pe piata, in care, pentru integrator, fiecare client individual reprezinta un nou proiect conectat la un abonament, pe care trebuie sa il factureze in mod corespunzator, costurile OvrC atat pentru integratori cat si pentru proprietarii de cladiri sunt gestionate si calculate in mod transparent. In loc sa platiti individual pentru fiecare serviciu, puteti utiliza OvrC si Control4 pentru a alege pachete de service si mentenanta rentabile, astfel incat sa va puteti bucura cu adevarat de viata intr-o casa inteligenta.

Majoritatea proprietarilor de case inteligente isi asigura servicii de mentenanta pentru cele mai importante sisteme instalate in locuinta. Proprietarii vor sa se bucure de confortul oferit de casa inteligenta fara grija service-ului in cazul in care apare o problema.

Integratorul poate rezolva acest lucru de la distanta si poate recunoaste problemele inainte ca acestea sa duca la dificultati de utilizare, iar astfel beneficiarii sistemelor inteligente de automatizare sunt extrem de multumiti. Programarile ce trebuie realizare intr-o perioada scurta sau modificarile de functionalitati, toate situatiile de acest fel sunt rezolvate cu un sistem de intretinere la distanta.

Pentru mai multe detalii legate de echipamente ne puteti scrie pe mail: contact@amavys.ro sau ne puteti contacta la numarul de telefon: 0744.702.060.

 

www.control4.com

www.ovrc.com

www.snapav.com

Lasă un comentariu