Imobilul de pe strada Thomas Masaryk este o proprietate rezidentiala situata in centrul Bucurestiului, care are integrate in sistemul de automatizare luminile, sistemele de securitate si sistemele de vizualizare si control.

Luminile pot fi comandate individual sau se pot crea diferite scenarii in functie de activitatea desfasurata (discutie, vizionare film, petrecere etc.).

Toate functiile pot fi accesate de la keypad-uri aflate la indemana, de la minipanel-uri, unde toate optiunile sunt prezentate grafic, dar si de pe telefon sau tableta, atat “in house” cat si de la distanta.

De pe ecrane tactile cu un design elegant, instalate pe fiecare etaj, se pot vizualiza imaginile redate de camerele de supraveghere montate in imobil sau de videointerfonul de la intrare. Securitatea este asigurata si de sistemul antiefractie instalat.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre sistemele instalate in proiectele noastre sau despre solutia care vi se potriveste, va invitam sa ne contactati pe mail: contact@amavys.ro sau la numarul de telefon: 0744.702.060.