Imobilul de pe strada Giacomo Puccini este o proprietate rezidentiala situata in apropierea Parcului Floreasca. In cadrul acestui proiect s-a urmarit integrarea mai multor sisteme, precum iluminat, incalzire si sisteme de umbrire. Beneficiarul a dorit sa poata vizualiza si controla usor de pe server toate aceste functionalitati.

Astfel trebuie doar sa se seteze temperatura dorita in fiecare incapere, iar sistemul care controleaza incalzirea din pardoseala si din pereti, va rezolva cerinta intr-un mod economic, confortabil si sanatos.

Prin intermediul statiei meteo a cladirii se comanda iluminatul de balizaj pentru noapte. Roller-ele exterioare se pot controla prin intermediul sistemului de automatizare, iarna fiind miscate periodic pentru a se preveni inghetul lor.

Protectia imobilului este asigurata de sistemul antiefractie instalat si de camerele de supraveghere IP digitale cu rezolutie ridicata. Vizualizarea sistemelor de securitate pe computer, tableta sau smartphone ofera un sentiment sporit de siguranta si permite beneficiarului sa poata verifica statusul din cladire chiar daca este departe de casa pentru o perioada mai indelungata.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre sistemele instalate in proiectele noastre sau despre solutia care vi se potriveste, va invitam sa ne contactati pe mail: contact@amavys.ro sau la numarul de telefon: 0744.702.060.