Proprietarii resedintei adora sa calatoreasca dar, in acelasi timp, pun mare accent pe timp de calitate in intimitatea caminului. De aceea, atunci cand si-au construit casa au dorit o solutie moderna si usor de folosit care sa permita controlul intuitiv al tuturor functionalitatilor locuintei atat din interiorul casei cat si de la distanta.

Arhitectura si finisajele vilei sunt deosebite. Dintre functionalitatile de Smart Home pe care le-am implementat amintim:

  • Sistemul de control al iluminatului, cu sine de spoturi in configuratie DALI, spoturi trimless si scafe led; Majoritatea lampilor sunt dimm-abile si sunt parte a unor scenarii.
  • Automatizarea saunei interioare uscate; Practic am preluat controlul elementelor de incalzire, iluminat si siguranta ale acesteia si din aplicatie, clientul poate sa seteze temperatura dorita si sa monitorizeze eventualele alarme tehnice.
  • Sonorizarea exterioara cu 8 sateliti si 2 subwoofere, cu amplificatoarele in casa, in camera tehnica; Clientul poate controla totul de la un toutch screen mobil din gradina. Sistemul de sonorizare al gradinii si piscinei beneficiaza de pozitinarea langa un zid de beton aparent care il ajuta foarte mult prin reflexie sa „umple” intreaga curte cu un sunet puternic si clar.
  • Poate cel mai integrat sistem tehnic de control este cel al cazanului pe gaze si al panourilor solare care trebuie sa deserveasca dupa o prioritizare piscina si jacuzzi-ul exterioare. Se asigura astfel un maxim de confort cu un consum minim de energie termica. In proiect am prevazut mai multi senzori suplimentari de temperatura si fluxostate pentru a se putea monitariza parametrii de temperatura, presiune, curgere a apei in diversele segmente ale instalatiilor astfel incat sistemul de automatizare sa realizeze cerintele de confort (temperatura, valuri, etc.) cu minimul de consum energetic si in conditii de siguranta totala.

Proprietarii se bucura de avantajele oferite de tehnologia instalata. In prezent, beneficiarul lucreaza mult de acasa si este multumit de controlul rapid si facil al functionalitatilor. Un touch screen mobil pe care il tine in birou ii ofera posibilitatea de a accesa foarte usor orice functie a sistemului de automatizare in timp ce lucreaza, fara a-si intrerupe sarcinile de home work.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre sistemele instalate in proiectele noastre sau despre solutia care vi se potriveste, va invitam sa ne contactati pe mail: contact@amavys.ro sau la numarul de telefon: 0744.702.060.