Casa inteligenta - Proiecte Amavys ProjectCasa inteligentă sau clădirea inteligentă se află în centrul proiectelor noastre. Oferim clienților soluții complete și specializate pentru building management system, automatizări case smart, echipamente și interfețe touch, control la distanță pentru supraveghere video, iluminat inteligent, perdele inteligente și rulouri smart, contorizare inteligentă, cinema acasă și consultanță de specialitate pentru toate aceste echipamente și sisteme.

Principalul rol al proiectării și achiziționării unei case inteligente este de a spori confortul utilizatorilor respectivului spațiu, sporirea calității vieții acestora prin siguranță și confort, dar și de a face economie cu energiile consumate de respectiva clădire inteligentă. Prin faptul că în cadrul sistemelor de casă inteligentă se pot integra echipamente și sisteme de energii regenerabile de unde se poate alimenta consumul electric necesar, casa inteligentă devine astfel și prietenoasa cu mediul sau eco-friendly.

Casa inteligentă deja devine o chestiune actuală și cu siguranță va revoluționa în cel mai scurt timp felul în care privim spațiile în care trăim sau lucrăm, oferindu-ne posibilitatea de a câștiga mai mult timp personal prin îmbinarea tehnologiei cu treburile cotidiene.

Investiția pentru o casă inteligentă trebuie planificată cu mare atenție pentru că uneori a reveni în sistemul deja creat și de a adăuga alte funcționalități, poate fi o chestiune mult mai costisitoare decat dacă ar fi fost achiziționate de la început.

Spre deosebire de simpla construire a unei case unde nu toți constructorii sunt calificați în domeniu, un sistem de casă inteligentă trebuie să fie proiectat și executat numai de ingineri calificați pentru astfel de sisteme pentru că complexitatea și rigoarea necesare nu sunt posibil de oferit de către niște amatori.

Mai jos, vă prezentăm câteva dintre proiectele executate de firma noastră și practic, câteva exemple de case inteligente de unde să vă inspirați.

Pentru orice întrebări, consultanță de specialitate sau cereri de ofertă, vă rugăm să ne contactați!