Casa inteligenta - Proiecte Amavys ProjectCasa inteligenta sau cladirea inteligenta se afla in centrul proiectelor noastre. Oferim clientilor solutii complete si specializate pentru building management system, automatizari case smart, echipamente si interfete touch, control la distanta pentru supraveghere video, iluminat inteligent, perdele inteligente si rulouri smart, contorizare inteligenta, cinema acasa si consultanta de specialitate pentru toate aceste echipamente si sisteme.

Principalul rol al proiectarii si achizitionarii unei case inteligente este de a spori confortul utilizatorilor respectivului spatiu, sporirea calitatii vietii a acestora prin siguranta si confort, dar si de a face economie cu energiile consumate de respectiva cladire inteligenta. Prin faptul ca in cadrul sistemelor de casa inteligenta se pot integra echipamente si sisteme de energii regenerabile de unde se poate alimenta consumul electric necesar, casa inteligenta devine astfel si prietenoasa cu mediul sau eco friendly.

Casa inteligenta deja devine o chestiune actuala si cu siguranta va revolutiona in cel mai scurt timp felul in care privim spatiile in care traim sau lucram, oferindu-ne posibilitatea de a castiga mai mult timp personal prin imbinarea tehnologiei cu treburile cotidiene.

Investitia pentru o casa inteligenta trebuie planificata cu mare atentie pentru ca uneori a reveni in sistemul deja creat si de a adauga alte functionalitati, poate fi o chestiune mult mai costisitoare decat daca ar fi fost achizitionate de la inceput.

Spre deosebire de simpla construire a unei case unde nu toti constructorii sunt calificati in domeniu, un sistem de casa inteligenta trebuie sa proiectat si executat numai de ingineri calificati pentru astfel de sisteme pentru ca complexitatea si rigoarea necesare nu sunt posibil de oferit de catre niste amatori.

Mai jos, va prezentam cateva dintre proiectele executate de firma noastra si practic, cateva exemple case inteligente de unde sa va inspirati.

Pentru orice intrebari, consultanta de specialitate sau cereri de oferta, va rugam sa ne contactati!